5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep joacă în noaptea de miercuri spre joi, în turul doi la Toronto

Simona Halep joacă în noaptea de miercuri spre joi, în turul doi la Toronto

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 2.00, cu jucătoarea Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 33 WTA, în turul al doilea al Rogers Cup, de la Toronto. Partida va avea loc pe terenul central, fiind prima din sesiunea de seară.
Halep este direct acceptată în această fază, în timp ce Rybarikova a învins-o, marţi, cu scorul de 7-5, 6-0, în 65 de minute, pe croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 31 WTA. Halep şi Rybarikova s-au întâlnit de trei ori până în prezent. Jucătoarea de pe locul 33 WTA conduce cu 2-1, dar ultima partidă dintre ele a fost în 2014.
Halep este deţinătoarea trofeului la Rogers Cup, competiţie de categorie Premier 5, după ce a câştigat anul trecut finala de la Montreal. În 2015, la Toronto (cele două oraşe alternează la organizarea Rogers Cup), românca a fost finalistă. Tot miercuri noapte, în al patrulea meci de pe terenul 4, perechea Monica Niculescu – Barbora Krejcikova (România – Cehia) va juca în optimi cu echipa cehă Lucie Safarova – Barbora Strycova, cap de serie numărul 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS