11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucătoarea de tenis Sara Errani a fost depistată pozitiv

Jucătoarea de tenis Sara Errani a fost depistată pozitiv

Jucătoarea italiană de tenis Sară Errani, locul 98 WTA, a fost depistată pozitiv cu Arimidex, un produs considerat steroid, dar utilizat pentru tratamentul împotriva cancerului la san, informează Corriere della Serra. Controlul a fost efectuat în februarie, la casa sportivei, iar substanţa ar fi fost ingerată involuntar. Potrivit Corriere.it, staff-ul lui Errani ar putea pleda pentru contaminarea eşantioanelor sau pentru un dezechilibru metabolic.
Errani, în vârstă de 30 de ani, a jucat în acest an la Brisbane, Australian Open, Indian Wells, Miami, Charleston, Bogota, Istanbul, Rabat, Madrid, Roma, Roland Garros, Bol, Mallorca, Eastbourne, Wimbledon, Bastad şi Washington.
Cea mai bună performanţă pentru Errani în acest an a fost la turneul de la Rabat, unde a ajuns până în semifinale. Jucătoarea din Italia a fot învinsă de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-4, 6-0.
La Australian Open şi Roland Garros a fost eliminată în turul doi, în timp ce la Wimbledon a fost învinsă în primul tur.
De-a lungul timpului, Errani a câştigat nouă trofee: 2016 – Dubai; 2015 – Rio de Janeiro; 2013 – Acapulco; 2012 – Acapulco, Barcelona, Budapesta, Palermo; 2008 – Palermo, Portoroz. Italiancă a mai disputat alte 10 finale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS