6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBăluță: Mă așteptam să câștigăm fără probleme

Băluță: Mă așteptam să câștigăm fără probleme

Căpitanul grupării CS Universitatea Craiova, Alexandru Băluță (la minge), marcator în partida de sâmbătă, contra Concordiei Chiajna, s-a arătat dezamăgit de remiza înregistrată contra ilfovenilor și a admis că evoluția echipei sale a fost sub așteptări.
„Nu a fost un meci reușit, mă așteptam să câștigăm fără probleme. Și în acest meci am dominat, păcat că s-a întâmplat să greșim la acea fază și am primit golul. Trebuie să învățăm ceva din acest meci și să ne mobilizăm mai bine pe viitor. După primul gol mă așteptam să mai înscriem, dar se pare că nu ne-am concentrat îndeajuns. Trebuie să tragem mai mult la antrenament“, a declarat Alexandru Băluță, la Digi Sport.
„Îmi doresc să înscriu și cu Milan. Pentru mine ar fi ceva extraordinar, fantastic. Mă bucur că am înscris în acest meci, dar sunt dezamăgit că am făcut doar un egal. Trebuie să nu mai pierdem puncte. Pentru noi, obiectivul e campionatul, nu Europa League. Sper ca la meciul cu Milan să reușim un meci frumos și să ieșim cu capul sus. Nu trebuie să ne îngrijorăm, ci să jucăm de plăcere. Gândul meu nu e la plecare în momentul ăsta. Vreau să realizez cât mai multe în tricoul Craiovei, să ridic un trofeu și să realizăm mai multe decât anul trecut“, a completat decarul Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS