10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBăluță, în vizorul multor echipe

Băluță, în vizorul multor echipe

După plecările pe bani grei ale lui Bogdan Vătăjelu și Andrei Ivan, următorul jucător pe care CS Universitatea Craiova l-ar putea vinde peste hotare este Alexandru Băluță, chiar dacă finanțatorul Mihai Rotaru a impus regula de a nu lăsa mai mult de un jucător important să plece în fiecare perioadă de transferuri. Decarul craiovean a intrat în vizorul mai multor cluburi importante din Franța, Belgia și Olanda. Unele dintre acestea ar fi înaintat deja oferte, conform sport.ro, însă managerul general Marcel Popescu a punctat că nu știe nimic.
„E normal ca Băluță să fie în atenția mai multor cluburi mari din Europa, este un jucător foarte bun, dar nu știu nimic despre nici o ofertă concretă. Tot ce știu este că urmează să jucăm cu AC Milan și trebuie să ne pregătim bine pentru asta“, a declarat Marcel Popescu, pentru GdS.
Alexandru Băluță (23 de ani, 1.70 metri) este crescut de Academia „Gică Popescu“, a mai evoluat la Chindia Târgoviște și FC Viitorul, el fiind transferat de CS Universitatea Craiova de la gruparea lui Gică Hagi în 2014. Alex Băluță este evaluat de conducătorii olteni la două milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS