12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAchiziții importante făcute de Craiova pe ultima sută de metri

Achiziții importante făcute de Craiova pe ultima sută de metri

CS Universitatea Craiova dorește să facă o figură frumoasă în Liga Europa și în noua ediție a Ligii I. Cu conturile pline după vânzarea lui Andrei Ivan la Krasnodar, oficialii olteni au dat frâu cumpărăturilor și asta pentru că mâine este ultima zi de mercato în privința Ligii Europa. Gruparea din Bănie a reușit ieri seară două mutări de marcă, obținând acordul a doi jucători apreciați.
Primul este Tiago Ferreira, un fundaș central de 24 ani și 1,83 metri, care a semnat un contract valabil pentru trei sezoane. Lusitanul, un obișnuit al naționalelor de juniori ale Portugaliei, a mai evoluat pentru echipa a doua a lui FC Porto, pentru olandezii de la Zulte Waregen și pentru CF Uniao de Madeira, aceasta fiind ultima sa grupare. Tiago Ferreira, alintat de prieteni „David Luiz“ din pricina asemănării cu starul brazilian, i-ar fi costat pe conducătorii CS Universitatea 250.000 de euro.
„Am văzut imagini cu câteva meciuri ale CS Universitatea, iar ochii mi-au zburat fără să vreau, de pe teren, în tribune. M-au fascinat fanii Craiovei și abia aștept să ne cunoaștem. Sunt genul de fotbalist care dă totul pentru ca aceștia să fie fericiți, așa că sper să fiu cât mai repede adoptat în familia alb-albastră, atât de suporteri cât și de noii colegi. Bine te-am găsit, CS Universitatea Craiova!”, a declarat, astăzi, Tiago Ferreira, pentru site-ul clubului.

L-au repatriat pe Mitriță

Al doilea jucător pe care l-au adus oficialii craioveni ieri seară este Alexandru Mitriță, o mai veche cunoștință a publicului din Oltenia, deși are doar 22 de ani. Micuțul mijlocaș (1,71 metri) a fost împrumutat de la Pescara, având opțiune de cumpărare contra sumei de 700.000 de euro. Alexandru Mitriță a mai jucat în România la CS Turnu Severin, FC Viitorul și Steaua București.

Mitrita
Oficialii CS Universitatea Craiova intenționează să mai aducă sub comanda lui Devis Mangia încă un atacant, acesta putând ajunge în Bănie chiar astăzi.
CS Universitatea Craiova a transferat în această campanie șapte fotbaliști: portarul Miodrag Mitrovic, fundașii Hrvoje Spahija și Tiago Ferreira, mijlocașii Cristi Bărbuț, Fausto Rossi și Alex Mitriță, și atacantul Mihai Roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS