21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Vasile Miriuță, instalat cu probleme la Chiajna

Fotbal / Vasile Miriuță, instalat cu probleme la Chiajna

Viitoarea adversară a CS Universitatea Craiova din Liga I, Concordia Chiajna, și-a prezentat astăzi noul antrenor principal, asta după ce tehnicianul Dan Alexa a fost îndepărtat de la echipă după o ceartă cu primarul Mircea Minea. Ilfovenii l-au creditat pentru următorii doi ani competiționali pe Vasile Miriuță, antrenorul de 48 de ani fiind liber de contract după ce a fost dat afară de conducerea lui CFR Cluj, care l-a preferat pe Dan Petrescu.
Miriuță l-a avut concurent pentru postul de la Chiajna pe Leo Grozavu, fostul antrenor al FC Botoșani. Grozavu a fost dorit de președintele Cristian Tănase, iar Miriuță s-a bucurat de suportul edilului din Chiajna. Miriuță a fost prezentat de club, dar fără ca înțelegerea să fi fost parafată și semnată de președintele Tănase, plecat între timp în concediu.
Vasile Miriuță va debuta pe banca echipei Concordia Chiajna în meciul contra formației CS Universitatea Craiova, programat sâmbătă, de la ora 18.30, pe stadionul „Municipal” din Severin, doar dacă noul său contract va primi semnătura lui Cristian Tănase și va fi înregistrat în timp util la FRF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS