6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași și-a reluat pregătirile

CSO Filiași și-a reluat pregătirile

Victor Naicu a preluat echipa CSO Filiaşi (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Victor Naicu a preluat echipa CSO Filiaşi (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara C CSO Filiași şi-a încheiat vacanța. Ieri, la Sala Sporturilor din oraș a avut loc reunirea echipei și primul antrenament al verii și totul a fost condus de președintele Florin Spînu, asistat de pe margine de antrenorul Florin Șoavă, care a venit să-și ia „la revedere“ de la foștii săi elevi, fiind decis să se dedice familiei și afacerilor sale.
„Am fost la antrenament ca să-i salut pe băieți și să le urez succes în noul sezon, pentru că eu nu mai pot să vin la echipă momentan din cauza unor probleme familiale și a unui proiect de afaceri pe care l-am început. Îmi încheiasem deja contractul și am anunțat din timp intențiile mele, și pe această cale țin să le mulțumesc domnului primar Costeluș Gheorghe și președintelui Florin Spînu pentru înțelegere. Le țin pumnii și sper să văd Filiașiul pe podium la finalul sezonului. Nu mă voi depărta de fenomen, pentru că sunt convins că într-o bună zi voi reveni pe bancă să antrenez“, a declarat Florin Șoavă, pentru GdS.

Victor Naicu va trece la timonă

Președintele grupării doljene, Florin Spînu, a anunțat numele succesorului lui Florin Șoavă, fiind vorba despre Victor Naicu, fostul antrenor principal al ACS Podari și secund al CS Universitatea Craiova.
„Florin Șoavă nu va rămâne alături de noi din pricina unor motive personale. Îi respectăm decizia și îi mulțumim pentru tot ce a făcut la echipă. Noi ne vom continua drumul alături de Victor Naicu, un antrenor pe care l-am apreciat întotdeauna și în care ne punem speranțele că vom face un sezon foarte bun. Naicu îl va avea secund pe Cosmin Fruntelată“, a punctat Florin Spînu, pentru GdS.
La rândul său, Victor Naicu a spus că a acceptat oferta filieșenilor fiind convins că va face o treabă bună.
„Am purtat discuții și cu alte echipe în perioada asta, dar am ales Filiașiul pentru că am văzut că este seriozitate și se vrea crearea unei echipe puternice. Astăzi (ieri – n.r.) nu am putut fi prezent la reunire din pricina unor probleme personale, însă de mâine (astăzi – n.r.) trec la treabă. Cunosc foarte bine echipa, vrem să mai completăm lotul și cu alți jucători de valoare și sunt convins că vom face o treabă bună împreună“, a punctat Victor Naicu.

Spînu: Vom aduce jucători buni

La prima ședință de pregătire au fost prezenți următorii jucători: Sorin Mogoșanu, Ionuț Munteanu, Alin Nica (ACS Podari) – Cosmin Calu, Aurel Lupu, Nicușor Neacșu, Dănuț Tereche, Ionuț Bogdanovici, Fabian Crușoveanu, Alex Duriță, Alin Pârvuică, Lucian Borhot, Marian Borneci, Sorin Papa, Denis Stănciugel (junior CSO), Sorin Stanca și Cosmin Fruntelată. Președintele Florin Spînu a subliniat că în perioada următoare vor fi cooptați și alți jucători importanți și a anunțat că pregătirile se vor derula pe plan local, fiind programat și un prim amical, iar pe parcus se va stabili și un cantonament. De asemenea, conducătorul formației din Filiași a punctat că turul campionatului din Liga a III-a se va juca la Braloștița, și nu pe „Chimia“, ca anul trecut, iar pentru retur vor fi urgentate lucrările de la stadionul din oraș, fiind șanse să se joace acolo.
„Sunt în căutarea a trei jucători cu experiență, un fundaș central, un mijlocaș central și un atacant, și mai vrem să cooptăm patru juniori născuți în anul 1998 sau mai mici. Antrenamentele vor continua pe plan local la Filiași, iar joi vom susține un prim test, la Târgu Jiu, cu Pandurii, de la ora 11.00. În momentul de față se lucrează la stadionul din Braloștița pentru a putea juca în Liga a III-a. Intenționăm să jucăm acolo în turul campionatului, pentru că este foarte aproape de Filiași și astfel suporterii noștri vor putea fi prezenți la meciuri într-un număr mare. În retur sunt șanse mari să revenim acasă, pentru că va fi pus la punct stadionul nostru din Filiași“, a menționat Florin Spînu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS