21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJo Jo Dan vrea să se retragă din box

Jo Jo Dan vrea să se retragă din box

Ion Ionuţ, pugilistul român poreclit de americani şi canadieni Jo Jo Dan, a pierdut meciul cu Jamal James, desfăşurat sâmbătă seară în New York la Nassau Veterans Memorial Coliseum.
Românul în vârstă de 35 de ani a fost învins la puncte. James a primit decizia în unanimitate, arbitrii-judecători vizându-l învingător în zece reprize cu 99-91, 92-98, respectiv 97-93. După câteva runde în care a preferat să lovească la corp, Jo Jo Dan și-a surprins adversarul cu câteva lovituri bune în runda a șasea și în următoarele, dar americanul a fost mai consistent pe parcursul confruntării.
Fostul challenger la titlul mondial, Jo Jo Dan, a suferit a cincea înfrângere din carieră (2 KO), palmaresul său cuprinzând 36 de victorii (19 KO). Românul a pierdut trei din ultimele sale cinci meciuri. Jamal James (28 ani) a ajuns la 21 de victorii (9 KO) și are o singură înfrângere. După această confruntare, Jo Jo Dan ia în calcul retragerea din carieră.
„Victoria a fost de partea adversarului. Am pierdut al 5-lea meci din carieră prin decizie unanimă. E timpul să mă gândesc profund la viitorul meu în boxul profesionist“, a fost mesajul postat de pugilistul român pe contul său de Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS