5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLiber la semnat contracte la SCM

Liber la semnat contracte la SCM

Șefa SCM Craiova, Daniela Grădinaru, s-a înțeles pentru încă un sezon cu Bogdan Burcea, antrenorul echipei de handbal feminin
Șefa SCM Craiova, Daniela Grădinaru, s-a înțeles pentru încă un sezon cu Bogdan Burcea, antrenorul echipei de handbal feminin

După ce săptămâna trecută modelul-cadru al contractului de activitate sportivă propus pentru întreg sportul românesc a fost publicat în Monitorul Oficial, reprezentanții Sport Club Municipal (SCM) Craiova au spus joi că încă nu s-a semnat nici un contract cu vreun sportiv, dar că au început negocierile. Prioritate au handbalistele, care luni au programată reunirea, sub comanda antrenorului Bogdan Burcea, care la începutul acestei săptămâni și-a prelungit contractul cu gruparea alb-albastră.
Daniela Grădinaru, directorul SCM Craiova, club finanțat de municipalitate, a vorbit joi despre ce se întâmplă în această perioadă. „A apărut acel contract de activitate sportivă, iar vineri l-am aprobat și noi în ședința Consiliului de Administrație al clubului. Ne-am consultat și cu avocatul Răzvan Socoteanu, să fie totul în regulă. Deocamdată, nu a semnat nici un sportiv, dar am început negocierile. Am avut discuții și am bătut palma cu sportivii, și cred că gruparea SCM Craiova reprezintă ceva, pentru că mereu le-am dat sportivilor ce le-am promis. Prioritate în a semna contracte o au handbalistele, care încep luni pregătirea, iar atunci când fac vizita medicală și la primul antrenament toate care vin trebuie să aibă deja semnat contractul. În acest sfârșit de săptămână, sper să semnăm angajamente cu cât mai mulți sportivi, apoi le vom anunța și presei“, a explicat joi, pentru GdS, șefa clubului SCM.

Echipa de volei fete rămâne în liga a doua

Echipa feminină de volei SCM-U Craiova a retrogradat la sfârșitul sezonului trecut din prima ligă, dar în pauza competițională alte trei prim-divizionare, Piatra Neamț, Pitești și Iași, au anunțat că se retrag din prima ligă. Văzând acest lucru, reprezentanții Federației Române de Volei (FRV) au lansat o invitație să se înscrie în Divizia A1 echipelor care au retrogradat și chiar componentelor ligii secunde. Termenul-limită pentru înscriere era 22 iunie. SCM-U Craiova a vrut să beneficieze de retragerea acestor formații, iar în sezonul 2017-2017 va evolua, în premieră, în liga a doua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS