11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Screciu: Vom da tot ce avem mai bun în noul sezon!

Fotbal / Screciu: Vom da tot ce avem mai bun în noul sezon!

Mijlocașul formației CS Universitatea Craiova, Vladimir Screciu (foto), este foarte optimist în privința viitorului sezon din Liga I, considerând că echipa s-a pregătit foarte bine în cadrul stagiului din Austria.
„Antrenamentele sunt unele grele, solicitante, dar foarte frumoase. M-am simțit foarte bine în partidele de pregătire, am avut adversari puternici. Și astăzi avem un adversar extrem de bun, Dinamo Kiev, dar sperăm să facem o figură bună. Suntem pregătiți pentru noul sezon, ne simțim foarte bine și sperăm să urcăm acolo sus pe una dintre primele poziții în clasament, unde ne este locul”, a spus Screciu, pentru site-ul oficial al clubului din Bănie.
Întrebat despre debutul în Europa League, Vladimir Screciu a spus că se simte pregătit și a făcut un apel către fani: „Nu am emoții, chiar aștept cu nerăbdare să debutez și în competiția aceasta europeană. Cine nu și-ar dori să joace în preliminariile UEFA Europa League? Suporterii să nu fie dezamăgiți fiindcă am pierdut aceste meciuri de pregătire în Austria. Noi vom da tot ce avem mai bun când începe campionatul și o să facem o figură foarte bună. Sperăm să fiți alături de noi așa cum ați fost și până acum!”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS