12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / AJF Dolj a anunțat datele noului sezonul competițional

Fotbal / AJF Dolj a anunțat datele noului sezonul competițional

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Dolj a anunțat datele de începere ale noului sezon competițional. Astfel, perioada de afilieri a început pe 1 iulie și se va încheia pe 31. Liga a IV-a va debuta pe 12 august, iar termenul limită de înscriere este 31 iulie, în timp ce Liga a V-a are programată prima etapă pe 20 august, cu termenul de înscriere 11 august. La juniori, data de începere este 2/9 septembrie, cu termenul de înscriere 25 august, în timp ce fotbalul în sală va debuta pe 9/10 decembrie și echipele își pot anunța participarea până pe 15 noiembrie.
Perioada de transferări la seniori este între 12 iunie și 4 septembrie, iar la juniori cu până la 48 ore înainte de inceperea campionatului.
„Pentru înscriere fiecare club /asociație sportivă trebuie să prezinte următoarele: cerere de înscriere; să demonstreze că nu au restanțe financiare către AJF; să dețină un teren omologat de catre AJF Dolj. La înscriere se vor percepe garanții financiare pentru fiecare echipă astfel: Liga a IV-a: 1200 lei, Liga a V-a: 800 lei, juniori – suma a două baremuri de arbitraj pentru fiecare echipă înscrisă”, se precizează în comunicatul AJF Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS