24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRoman vrea pe podium cu CS Universitatea

Roman vrea pe podium cu CS Universitatea

Proaspătul atacant al CS Universitatea Craiova, Mihai Roman, a declarat că a decis să revină acasă, în Bănie, pentru că își dorește să lupte pentru podiumul Ligii I.
„Am venit cu gândul să ne batem pentru primele trei locuri, împreună cu colegii mei, cu staff-ul tehnic și cu conducerea. Îmi propun să joc cât mai mult, să înscriu cât mai multe goluri și prin evoluțiile mele să îmi ajut echipa să se claseze pe podium. Sunt pregătit să marchez în cupele europene și să facem o figură cât mai frumoasă și, de ce nu, să ne calificăm în grupe“, a declarat Mihai Roman, considerând că poate face pasul de la Craiova spre o echipă mare din străinătate: „CS Universitatea poate fi o rampă de lansare pentru că ultima dată când am fost la echipa națională am fost de la o echipă din România. Acum sper să fiu, din nou, de la CS Universitatea Craiova. Suporterilor le transmit să fie cât mai aproape de noi, să ne susțină la fiecare meci și noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările lor“.
Oficialii CS Universitatea Craiova au plătit 125.000 de euro și vor ceda 20%
dintr-un eventual transfer pentru aducerea lui Mihai Roman de la gruparea olandeză Nec Nijmegen. Atacantul de 25 de ani, originar din Craiova, a semnat o înțelegere valabilă trei ani. Mihai Roman este al doilea jucător adus de gruparea alb-albastră în această vară, după Cristi Bărbuț, de la ACS Poli Timișoara, mijlocaș pentru care s-a plătit 100.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS