Fotbal / CS Universitatea Craiova a pierdut și amicalul cu FC Ufa. „Rezervele“ au câștigat cu Schwarz

Foto: csuc.ro
Foto: csuc.ro


CS Universitatea Craiova a pierdut și cel de-al treilea joc amical important disputat în cadrul cantonamentului din Austria. După 2-4 cu ȚSKA Sofia și 0-1 cu Ludogorets Razgrad, trupa lui Devis Mangia s-a înclinat sâmbătă seară, cu 2-1 (1-1), în fața rușilor de la FC Ufa. Alb-albaștrii au marcat prin Alex Mateiu, care a pus latul la o pasă a lui Alex Băluță (41). Golurile rușilor au fost marcate în minutele 43, prin Safronidi, și 58, prin Sukhov.

Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, a început meciul cu următorul unsprezece: Mitrovic – Dimitrov, Barthe, Kelic, Briceag – Mateiu, Screciu – Băluță, Gustavo, Bancu – Ivan. Pe parcurs au mai intrat: Enache, Mateiu, Bîrzan şi Alessandro Scialpi, un italian de 25 de ani, venit în probe.

De menționat faptul că în prima parte a zilei de sâmbătă, „rezervele“ au susținut un amical cu SC Schwarz, o echipă din liga a treia austriacă pe care oltenii au învins-o cu 5-0.  Golurile au fost înscrise de Jurj, Popov, Hreniuc, Burlacu și Alex Popescu.

 

Iencsi a plecat la Călărași


 

Numit secund în această vară pentru faptul că știa limba italiană și era și antrenor cu licență pro, Adrian Iencsi a decis să dea curs ofertei venite de la Dunărea Călărași și să devină principal în Liga a II-a.

„Cred că s-au supărat pe mine cei de la Craiova și e normal până la urmă, dar mai cred şi că m-au înţeles. Am decis să urmez drumul de antrenor principal, este singurul motiv care m-a împins să plec de la Craiova. Am avut parte de o experienţă scurtă, dar foarte intensă. Nu spun acum acest lucru ca să-i îmbunez pe cei de la Craiova, chiar cred că această echipă se va bate la campionat datorită jucătorilor valoroşi, a antrenorului extrem de pregătit şi a condiţiilor realmente extraordinare puse la dispoziţie de conducere. Am plecat doar pentru că prefer să fiu antrenor principal, nu secund. Şi a venit această ofertă insistentă a celor de la Dunărea Călărași. A fost o hotărâre extrem de delicată să renunţ la condiţiile oferite, plus că oamenii de la Craiova s-au purtat corect cu mine. Dar, aşa cum am mai spus, sper că m-au înţeles“, a declarat Iencsi, la Digi Sport.

În aceste condiții, oficialii craioveni trebuie să se reorienteze și să numească un alt secund, fiind posibilă o revenire a lui Adrian Popescu, fostul căpitan al Craiovei din anii 1990 fiind vorbitor de limbă italiană.Comenteaza acum

Alte stiri

23 octombrie 2017

“Ziua porţilor deschise” la Curtea de Apel Craiova

Consiliul Europei și Uniunea Europeană au stabilit desfășurarea în fiecare an, în ziua de 25 octombrie, a Zilei europene a justiției civile, cu scopul de a aduce în atenția cetățenilor europeni a modul de funcționare a justiției și de a

Sumarul ediției de sâmbătă, 1 iulie 2017

Top