16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Burleanu îl ține la distanță pe Christoph Daum

Fotbal / Burleanu îl ține la distanță pe Christoph Daum

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (foto), a declarat, ieri, la finalul ședinței Comitetului Executiv al FRF, că nu a discutat prelungirea contractului cu selecționerul echipei naționale a României, Christoph Daum, scadent la finalul acestui an, informează Agerpres. Întrebat dacă a vorbit cu Daum despre prelungirea contractului, președintele a răspuns: „În niciun caz. În momentul de față se face o analiză a staff-ului tehnic, va fi un raport al staff-ului tehnic care va fi discutat la nivel de Comisie Tehnică”.
În ultima perioadă tot mai mulți oameni de fotbal au solicitat schimbarea din funcție a germanului Christoph Daum, primul selecționer străin al reprezentativei României. La rândul său, Daum a afirmat că nu are nici un motiv să demisioneze deoarece schimbarea sa nu reprezintă o soluție, precizând că procesul de formare a unei echipe naționale necesită timp.
Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă, în 10 iunie, de selecționata Poloniei cu scorul de 3-1, pe Stadionul „Narodowy” din Varșovia, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018. În urma acestui rezultat, România este ieșită practic din cursa calificării, nemaiavând șanse reale nici pentru poziția a doua a grupei. În prezent, prima reprezentativă ocupă după șase etape locul patru în clasament, la zece puncte în urma liderului Polonia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS