13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDevis Mangia: Adevărata muncă începe acum, în Austria!

Devis Mangia: Adevărata muncă începe acum, în Austria!

Delegația CS Universitatea Craiova a părăsit joi dimineață România cu destinația Austria, unde urmează un cantonament până pe 7 iulie. Alb-albaștrii au zburat până în Germania, iar de acolo au fost preluați de autocarul echipei, parcurgând un drum foarte aglomerat până în regiunea Tirol, din Austria, cartierul general fiind stabilit la „ParkHotel Hall“. Primul antrenament pe pământ austriac s-a consumat începând cu ora 18.00.
Înaintea decolării de pe Aeroportul „Henri Coandă“, antrenorul alb-albaștrilor, italianul Devis Mangia, a admis că vine o perioadă dificilă pentru elevii săi.
„Am făcut câteva antrenamente, dar adevărata muncă va începe acum în Austria. Nu contează dacă jucătorii care vor veni la Craiova o să fie italieni, români sau străini, e important să fie fotbalişti buni“, a declarat Mangia, care nu va beneficia în primele zile de cantonament de serviciile fotbaliștilor care au conchetat cu loturile naționale, în speță Vladimir Screciu, Andrei Ivan şi Alexandru Băluţă. În Austria sunt așteptați și câțiva jucători noi, pe lista aceasta figurând momentan mijlocașul timișorean Cristi Bărbuț. Craiova mai poartă negocieri cu atacantul craiovean Mihai Roman și bucureșteanul Cristi Săpunaru, dar și cu mai mulți jucători străini.
În privința adversarilor din Austria, oficialii CS Universitatea Craiova au anunțat doar un amical cu Zenit Sankt Petersburg, duelul fiind programat pe 23 iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS