11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNouă medalii pentru luptătorii craioveni la Campionatul Național

Nouă medalii pentru luptătorii craioveni la Campionatul Național

Luptătorii din Bănie s-au întors încărcați de medalii de la Campionatul Național rezervat cadeților, desfășurat recent la Botoșani. Reprezentanții CSM Craiova au obținut cinci medalii, iar cei de la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ au urcat pe podium de patru ori.
Două titluri naționale au ajuns la Craiova. Unul a fost cucerit de Adina Irimia (70 kg) de la CSM, iar celălalt de Simona Zidaru (60 kg), de la LPS „Petrache Trișcu“. Irimia este antrenată de Petre Banciu, iar Zidaru este pregătită de frații Aurel și Marius Cimpoeru. Tot de la „Trișcu“, trei sportivi din grupa antrenorului Valentin Boboșca au reușit să ia medalii.
Este vorba despre Violeta Măicănescu (52 kg) – argint, Codruț Lăzărică (46 kg) și Mihnea Stănculescu (42 kg) ambii medaliați cu bronz.
De la CSM Craiova au mai urcat pe podium Badea Ruth (43 kg) – argint, George Berbecaru (58 kg) – argint și Ana Maria Cristescu (43 kg) – bronz. Clubul craiovean a cucerit medalie și la echipe feminin.
Componentele echipei care a urcat pe treapta a treia a podiumului au fost Adina Irimia, Ruth Badea și Ana Maria Cristescu. Sportivi de la CSM sunt pregătiți de Petre Banciu și Valentin Boboșca.
Următoarea competiție pentru luptătorii craioveni va fi Campionatul Național pe plajă rezervat juniorilor 3 și 4. Competiția va avea loc peste două săptămâni, la Limanu – 2 Mai.
Tot în luna iunie va mai fi Cupa României – senioare, iar începând cu 27 iunie Șefania Priceputu va lua startul la Campionatul European, junioare, de la Dortmund (Germania).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS