14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Dinamyk s-a calificat în faza semifinală la Under 15

Fotbal / Dinamyk s-a calificat în faza semifinală la Under 15

Formația de juniori sub 15 ani pregătită de Costel Dumitrașcu, Dinamyk Craiova, s-a calificat în faza semifinală a Campionatului Național, după ce a câștigat turneul zonal pe care l-a organizat la stadionul „Aripile“ vineri și sâmbătă. Campionii Doljului de la juniori C au câștigat grupa A, obținând victorii pe linie: 2-0 cu Pandurii Târgu Jiu și 4-0 cu CSS Caracal, iar în finală au dispus cu 4-2 de ACS Poli Timișoara, care și-a câștigat locul în ultimul act după 4-1 cu Luceafărul Severin și 5-0 cu CSM Vâlcea.
Lotul echipei Dinamyk Craiova îi cuprinde pe următorii: Mădalin Ciolponea, Sebastian Buzică, Andrei Toma, Mihai Stan, Darius Badea, Patrick Zătreanu, Martin Sărdaru, Sebastian Velea, Alexandru Muja, Antonio Miuțescu, Robert Trușcă, Paulo Viespe, Mihai Boborică, Radu Pădurețu, Răzvan Radu, Teodor Drăghici, Florin Trană, Cristian Smeu, Ion Dogaru și Marius Firu.

„Școlarii“ s-au oprit la „zonă“

La rândul său, vicecampioana Doljului de la juniori C, Academia „Gică Popescu“, nu a reușit să treacă de faza zonală. Trupa lui Ionuț Cimpoeru a încheiat pe locul secund în grupă, după o înfrângere cu 2-1 în fața echipei Unirea Alba Iulia și un succes cu 8-1 în fața celor de la CS Ineu. Faza zonală șapte, organizată în Banat, a fost câștigată de gazdele de la LPS Banatul Timișoara, care s-au impus în finală cu 9-0 în fața celor de la Unirea Alba Iulia.
Lotul Academiei „Gică Popescu“ i-a cuprins pe: Angelo Stoenică, Robert Ușurelu, Andrei Ciobanu, Ștefan Munteanu, Alexandru Văcăruși, Mihail Tănăsache, Andrei Căciularu, Mihai Mitrana, Robert Badea, Robert Buturoagă, Denis Drândă, Florin Ciupitu, Darius Fiertu, Adrian Staicu, Denis Câmpeanu, Alex Kaufman, Andrei Dinu, Constantin Mitulețu, Dumitru Popa, Alex Grigorie, Alex Vezelovici, Adrian Vlad, Raul Grușea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS