14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamyk, prima în Dolj și la juniori D

Dinamyk, prima în Dolj și la juniori D

Sezonul competițional 2016/2017 a fost prolific pentru clubul Dinamyk Craiova, care și-a adjudecat trei titluri de campioană județeană la fotbal. Păstrând ordinea, după succesele înregistrate de juniorii E (antrenor Ștefan Florescu) și C (Costel Dumitrașcu), a venit rândul puștilor de la D (copii născuți în 2004/2005) să strige „Campionii, campionii“. „Dinamicii“ lui Filip Popescu au încheiat pe locul secund seria I a sezonului regulat după Pro Junior Craiova, apoi au învins cu 2-0 pe Viitorul Calafat 2014 și s-au întâlnit în finală cu vechea cunoștință Pro Junior, care a depășit-o în semifinale pe Constructorul 2012 Craiova cu 9-0. În ultimul act, găzduit de stadionul „Depou“, Dinamyk s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Pro Junior, golurile sale fiind marcate de Alexandru Cercel, jucător considerat de antrenorul său „drept cel mai bun junior din țară la acest nivel de vârstă“.
„A fost un campionat echilibrat, cu două serii puternice, și de aceea mă bucur că am reușit să câștigăm. Am arătat un fotbal bun, am crescut de la meci la meci, iar acest trofeu ne aduce un moral excelent. În perioada 7-11 va avea loc faza zonală, noi nu am depus solicitare să o găzduim și se pare că se va ține pe stadionul «Municipal» din Severin, și ne dorim să facem o figură frumoasă, să câștigăm, așa cum am făcut și cu doi ani în urmă. Atunci am încheiat pe locul trei pe țară și sperăm ca de data asta să mergem un pic mai sus“, a declarat antrenorul Filip Popescu, pentru GdS.
Lotul grupei de juniori D de la Dinamyk Craiova este alcătuit din: Andrei Ștefănescu – Răzvan Belega, Alexandru Popa, Mario Hrelea, Ionuț Dimescu, Alexandru Trușcă, Mugur Mitran, Mihnea Păun, James Rezeanu, Ștefan Cîrnu, Alexandru Cercel, Robert Ispășoiu, Mario Răduț, Darius Rădoi, Mario Munteanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS