22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAcademia „Gică Popescu“ a câștigat „Steaua munților“

Academia „Gică Popescu“ a câștigat „Steaua munților“

Grupa de copii născuți în anul 2008 (juniori F) a Academiei „Gică Popescu“ din Craiova a câștigat Turneul „Steaua munților“, competiție de fotbal organizată de clubul patronat de arbitrul de Liga I Marian Balaci, Luceafărul Craiova, la sfârșitul săptămânii trecute, pe terenul artificial al bazei sportive de la Izverna (Mehedinți). La start s-au regăsit cinci cluburi și s-a jucat în sistemul „fiecare cu fiecare“, iar „școlarii“ lui Ionuț Cimpoeru au înregistrat victorii pe linie, după cum urmează: 7-1 cu Mundo Reșița, 3-0 cu Pro Junior Craiova, 3-1 cu Luceafărul Severin, 4-0 cu Academia „Flavius Stoican“ Severin.
Pe lângă cupa și diploma primită în urma locului întâi ocupat, Academia „Gică Popescu“ a obținut și titlul de cel mai bun junior al turneului, prin Eduard Curcă.
„A fost un turneu reușit, cu meciuri puternice. Organizarea a fost bună, terenul excelent, locația a fost foarte frumoasă, la baza muntelui, iar copii au jucat fără presiune și cred că asta a contat foarte mult. Orice victorie este binevenită, pentru că aduce un plus de moral și întărește caracterul fiecărui copil“, a declarat antrenorul Ionuț Cimpoeru, pentru GdS.
Lotul juniorilor F al grupării de la „Hanul Doctorului“ îi cuprinde pe următorii: Matia Florea – Ricardo Căldăraru, Robert Nicolae, Marian Văduva, Eduard Curcă, Ștefan Vrâncuți, Robert Ristoiu, Andrei Popescu, Alex Cîșmaru, Mateo Băloi, Alin Ciurică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS