5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElevii lui Costel Dumitrașcu și-au primit medaliile

Elevii lui Costel Dumitrașcu și-au primit medaliile

Fotbaliştii lui „Costache“ au ieşit campioni judeţeni la juniori C
Fotbaliştii lui „Costache“ au ieşit campioni judeţeni la juniori C

După muncă, și răsplată. Juniorii C, copii născuți în 2002 și 2003, ai clubului Dinamyk Craiova, antrenați de Costel Dumitrașcu, au primit medaliile de campioni județeni la fotbal, după ce au câștigat săptămâna trecută campionatul cu o linie de clasament excelentă: 28 de victorii, două remize, nici o înfrângere, golaveraj 142-11, 86 de puncte. Festivitatea de premiere a avut loc luni seară, în aula „Corneliu Andrei Stroe“ din cadrul FEFS Craiova, iar diplomele și medaliile au fost oferite micuților fotbaliști de către antrenorul emerit Nicolae „Țâcă“ Zamfir și președintele AJF Dolj, Horațiu Stănescu.
„Campionatul l-am câștigat la pas. Din etapa a opta am încheiat practic povestea, pentru că am obținut rezultate pozitive în meciurile susținute pe terenurile contracandidatelor și asta ne-a simplificat misiunea. Acum ne concentrăm și ne canalizăm forțele pentru turneul zonal. Am depus o solicitare să-l găzduim. Turneul va avea loc între 1-5 iunie și mai mult ca sigur că vom avea succes joi la ședința tehnică de la FRF, deoarece suntem singura echipă care am depus solicitare pentru zona noastră. Vom susține meciurile pe terenul sintetic de la «Aripile» și cred că suntem favoriți la calificarea în faza următoare, pentru că am mai jucat cu echipele care vor veni și nu cred că ne pot pune probleme. Am încredere în lot, sunt câțiva jucători care cochetează cu echipa națională, au o experiență bună, grupul este format de șapte ani și e momentul să arate că pot face pasul către fotbalul mare. E șansa lor“, a explicat antrenorul Costel Dumitrașcu, pentru GdS.
Lotul echipei Dinamyk Craiova este compus din: Mădalin Ciolponea, Sebastian Buzică, Andrei Toma, Mihai Stan, Darius Badea, Patrick Zătreanu, Martin Sărdaru, Sebastian Velea, Alexandru Muja, Antonio Miuțescu, Robert Trușcă, Paulo Viespe, Mihai Boborică, Radu Pădurețu, Răzvan Radu, Teodor Drăghici, Florin Trană, Cristian Smeu, Ion Dogaru și Marius Firu.

Și „școlarii” sunt optimiști

A doua echipă doljeană care va participa la faza zonală este Academia „Gică Popescu“. Vicecampioana este pregătită de Ionuț Cimpoeru și cuprinde jucătorii: Angelo Stoenică, Robert Ușurelu, Andrei Ciobanu, Ștefan Munteanu, Alexandru Văcăruși, Mihail Tănăsache, Andrei Căciularu, Mihai Mitrana, Robert Badea, Robert Buturoagă, Denis Drândă, Florin Ciupitu, Darius Fiertu, Adrian Staicu, Denis Câmpeanu, Alex Kaufman, Andrei Dinu, Constantin Mitulețu, Dumitru Popa, Alex Grigorie, Alex Vezelovici, Adrian Vlad, Raul Grușea. „Urmează câteva zile de pregătire intensă, pentru că știm că ne așteaptă meciuri grele și vrem să ne calificăm la turneul semifinal. Avem un grup unit și am mare încredere în el“, a punctat Ionuț Cimpoeru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS