12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamyk și CSS s-au oprit în faza zonală

Dinamyk și CSS s-au oprit în faza zonală

Campioana și vicecampioana Doljului la juniori E, copii născuți în 2006 și mai mici, Dinamyk, respectiv CSS Craiova, nu au izbutit să acceadă în faza semifinală a Campionatului Național la fotbal, încheind pe pozițiile doi și trei faza zonală.
Repartizată în zona șase, găzduită de stadionul „1 Mai“ din Râmnicu Vâlcea, Dinamyk Craiova a înregistrat victorii pe linie în grupă, 3-2 cu ACS Athletic Slatina, 4-1 cu Sport Kids Severin, și a pierdut finala mare în fața echipei LPS Târgu Jiu cu 2-0, gorjenii câștigând cealaltă grupă după o victorie în fața celor de la FCSB (5-1) și un egal cu CSM Râmnicu Vâlcea (1-1).
Antrenorul „dinamicilor“, Ștefan Florescu, a avut la dispoziție următorul lot: Andrei Păuna, Sebastian Firulescu – Antonio Dinișoară, Adrian Stăncălie, Rareș Trancă, Nicholas Jianu, Eric Ciulcu, Adrian Dumitrescu, David Barbu, Adrian Ilinca, Marius Bătănoiu, Mario Stamatoiu, Eric Popescu, Andy Bădici.
La rândul său, CSS Craiova a început „zona patru“, găzduită de Stadionul „Nicolae Dobrin“ din Pitești, cu o înfrângere, 0-2 cu Viitorul 2010 Buzău, și s-a impus cu 6-1 în fața echipei Petrolul Videle. În finala mică, disputată în afara concursului, CSS Craiova s-a impus cu 4-1 în fața celor de la FC Argeș, ocupanta locului secund din cealaltă grupă. Primul loc a fost câștigat de Viitorul 2010 Buzău, care a învins-o în finală pe Petrolul Ploiești cu 3-1.
Tehnicianul CSS-ului, Alin Staicu, a mizat pe: Alexandru Maxim, Alexandru Ștefănescu – Alexandru Bălașa, Raul Oane, Ahmed Salaheldin, Rareș Popa, Iulian Cică, Andrei Bănuț, Adrian Uliu, Mario Bacriu, Mario Geampana, Robert Oprea, David Manea și Patrick Rădulescu.
Faza semifinală a campionatului național al juniorilor U11 (născuți în anii 2006-2007) va avea loc în perioada 2-4 iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS