8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii vor victoria la Bradu

Filieșenii vor victoria la Bradu

După o primă parte de campionat bun spre foarte bun, încheiat pe locul patru, pentru CSO Filiași a urmat un retur cu evoluții și rezultate oscilante, astfel că Florin Șoavă și elevii săi nu se împacă cu poziția a 11-a. Cum diferența față de primele șapte clasate este infimă, cu doar o victorie, saltul fiind considerabil, filieșenii și-au propus un final de campionat în forță, asta însemnând șase puncte în ultimele două runde ale Ligii a III-a. Primele trei sunt puse în jocul de vineri, din deplasare, programat de la ora 18.00, contra argeșenilor de la Atletic Bradu, o formație cu un parcurs similar. Celelalte trei par mult mai la îndemână, și asta pentru că disputa cu Urban Titu se joacă pe teren propriu, în plus există premise ca oaspeții să nu mai facă deplasarea din ultima etapă.
Partida de la Bradu, de la care va absenta mijlocașul Marius Duriță – suspendat, va fi arbitrată de Ana Maria Terteleac (Berceni), ajutată de Alexandru Midvichi (Bucureşti) și Alexandru Bodolan (Bucureşti). Observatori au fost desemnați Ion Negoescu (Târgovişte) și Viorel Nicolescu (Videle).

Cosmin Calu: Trebuie să câștigăm și să facem un joc bun

Fundașul Cosmin Calu a afirmat că el și colegii săi au trecut peste înfrângerea nemeritată cu Mioveni II de săptămâna trecută și speră ca gruparea doljeană să câștige confruntarea cu Atletic Bradu.
„Va fi un meci deschis cu Bradu. Trebuie să câștigăm și să facem un joc bun. Vrem să spălăm puțin rușinea după înfrângerea cu Mioveni II de acasă, nemeritată zic eu. Obiectivul este încă realizabil, dar pentru asta ne trebuie victorie la Bradu, dar și cu Titu în ultima etapă, însă trebuie să ne ajute și celelalte rezultate din aceste ultime două etape. Oricum, cu Titu nici nu concepem să nu câștigăm și să ne luăm „la revedere“ de la suporterii noștri cu o victorie și un joc bun. Atmosfera este bunicică, am încercat să uităm ce s-a întâmplat săptămâna trecută și ne-am concentrat și pregătit cât de bine am putut pentru acest duel cu Bradu. Ei au o echipă imprevizibilă, pot câștiga cu oricine și pot pierde cu oricine. Terenul sintetic nu ne dezavantajează, pentru că noi stăm bine la construcție“, a declarat Cosmin Calu.

Bogdanovici s-a antrenat normal, dar nu forțează revenirea

Daniel Bogdanovici, unul dintre stâlpii echipei CSO Filiași, stă din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic și și-ar dori să mai prindă câteve minute în acest sezon, dar fără să riște o reaccidentare. În ceea ce privește disputa cu Bradu, Bogdanovici are încredere că echipierii săi vor bifa un rezultat bun în această ultimă deplasare.
„Sunt mai bine acum. Nu sunt refăcut 100%, dar săptămâna asta m-am băgat și eu la antrenament, să văd cum e, că tot am stat, și nu am probleme mari. Simt totuși o durere când lovesc cu dreptul în minge, dar pot să-l folosesc pe stângul pentru asta. Nu risc să joc în meciul cu Bradu, pentru că acolo este și un teren sintetic și e mai periculos, iar cu Titu nu știu dacă vom mai juca, dacă ei vor mai face deplasarea la noi sau nu. În ultimele meciuri, echipa noastră nu a avut un parcurs extraordinar, dar băieții sunt încrezători și s-au pregătit bine. Trebuie să mergem și să scoatem maximum de la Bradu, nu avem nimic de pierdut, ci numai de câștigat“, a declarat Bogdanovici.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS