6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au motive să spere în salvare

Pandurii au motive să spere în salvare

Pandurii Târgu Jiu a obținut ieri seară, pe stadionul „Municipal” din Severin, o victorie extrem de importantă în tentativa sa de a prinde locul de baraj din Liga I. Gorjenii s-au impus greu, cu scorul de 3-2, în fața formației Concordia Chiajna, una dintre echipele aflate în lupta directă pentru poziția a şasea din play-out (a 12-a din întreg campionatul). Golurile oltenilor au fost marcate de Paul Batin (’65, ’90+4) şi Yasin Hamed (’75). Ilfovenii au replicat prin Herea (‘6) şi Munteanu (’90).

Pandurii: Popescu – Negoiță (’83, F. Ilie), Erico, Ene, Buşu – Cionac, Stana – Hlistei (’46, Hamed), Păcurar, Firțulescu – Negruț (’46, Batin). Antrenor: Flavius Stoican.

Concordia: Bălgrădean – Feussi (’80, V. Munteanu), Dobrosavlevic, Albu, Melinte – Costin (’80, V. Alexandru), Deaconu – Grădinaru, Cristescu, Herea – Pena (’62, R. Răducanu). Antrenor: Dan Alexa.

Cartonaşe galbene: Erico, Ene, Buşu, Păcurar / Grădinaru, Costin, Herea.

A arbitrat: Ovidiu Hațegan.

După runda a zecea din play-out, Pandurii se află pe poziția a şaptea, cu 20 de puncte. În etapa viitoare, gruparea din Târgu Jiu va evolua tot la Severin, în compania ultimei clasate, ASA Târgu Mureş, disputa fiind programată vineri, de la ora 18.00.

Stoican: Vom lupta până la final

Antrenorul echipei Pandurii, Flavius Stoican, a prins curaj după victoria contra Chiajnei.
„A fost un meci frumos, cu tristețe, cu bucurie. Nu cedăm până la final și fotbalul te răsplătește. Cred că e o victorie meritată. Pentru noi a fost un meci de care depindea rămânerea în prima ligă. Batin și Hamed au făcut diferența. Acum, dacă vom câștiga cu Târgu Mureș, vom fi la egalitate cu celelalte și vom lupta până la final. Pentru mine e cel mai nebun și cel mai frumos final de campionat”, a declarat Flavius Stoican, la Dolce Sport.
Autorul a două dintre golurile gorjenilor, Paul Batin, a fost mulțumit de realizările sale din ultima vreme: „Am avut o accidentare și mă bucur că am revenit cu gol. A fost un meci dificil, unul capital. Dumnezeu m-a ajutat să revin și să marchez. Acum trebuie să o luăm pas cu pas, urmează un meci dificil cu ASA. Și acolo sunt jucători care vor să se afirme și vor juca serios. Am făcut antrenament pe stadionul nou. Ar fi păcat ca o echipă ca asta să retrogradeze și să nu joace în prima ligă pe acel stadion”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS