11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Elitele” U19 au încheiat pe locul patru, elevii lui Mogo - pe doi

Fotbal / „Elitele” U19 au încheiat pe locul patru, elevii lui Mogo – pe doi

Formațiile de juniori A și B ale CS Universitatea Craiova au contabilizat patru puncte din dubla confruntare de astăzi contra Concordiei Chiajna, din etapa a 26-a, ultima din campionatul regulat de la Liga Elitelor.
La Under 19, pe stadionul „Aripile”, alb-albaștrii au condus cu 2-0, grație golurilor marcate de Gunie și Roman, dar au încheiat la egalitate, 2-2, după ce ilfovenii au revenit pe final.
Antrenorul Bogdan Budescu a început meciul cu următorii: Costoaie – Chivu, Stancu, Bogdan, Vânătoru – Rodeanu, Bălă – Tătulea, Trancă, Cîrlig – Gunie. Pe parcurs i-a mai introdus pe Roman și Ștefan Pacionel.
CS Universitatea U19 a încheiat campionatul pe locul patru.
La Under 17, alb-albaștrii s-au impus cu 2-1 pe stadionul „Extensiv” în fața Concordiei, reușitele fiind semnate de Alex Gârbiță și Târș. Tehnicianul Daniel Mogoșanu a folosit titulari următorii jucători: Bobonete – Nițuică, Vlădulescu, Sima, Vadasis – Dobre, Calu – Albăstroiu, Mihăilă, Gîrbiță – Zbona. Au mai intrat: Gheorghe, Târș, Emilian Pacionel, Cercel și Stăiculescu.
Lideră tot campionatul regulat, CS Universitatea Craiova Under 17 a încheiat pe poziția secundă în Seria de Est, la egalitate de puncte, 66, cu ocupanta primului loc, Dinamo 1948 București, departajarea fiind făcută de rezultatele înregistrate în meciurile directe, altfel golaverajul alb-albaștrilor ar fi fost mai bun. Gruparea din Bănie va juca în semifinalele competiției cu lidera Seriei de Vest, UTA Bătrâna Doamnă, disputa consumându-se în două acte. Turul este programat duminică, de la ora 14.00, pe stadionul „Extensiv”, iar returul sâmbătă, 20 mai, ora 14.00, la Arad. În cealaltă semifinală luptă Ardealul Cluj cu Dinamo 1948.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS