Filieșenii, perdanți cu Șirineasa

CSO Filiași a pierdut categoric, scor 0-3, partida disputată ieri seară, în deplasare, în fața echipei vâlcene ACS Șirineasa, în runda a 27-a din Liga a III-a, seria 3. Golurile învingătorilor au fost marcate de Marinescu (25), Horumbă (47) și Răcăreanu (87).

Antrenorul doljenilor, Florin Șoavă, a început meciul cu următorul unsprezece: Mogoșanu – Lupu, Chircan, Tereche – Calu, Borneci – Borhot, Duriță, Crușoveanu, Neacșu – Bălan. Pe parcurs au mai fost introduși Tănase, Pârvuică, Fruntelată şi Papa.

„Terenul a fost impracticabil, plin de apă şi a rezultat un fotbal urât. Au fost greşeli mari la toate golurile primite. La primul, Borhot a acordat uşor un corner, apoi adversarii au înscris cu un şut la colțul lung. La cel de-al doilea a respins Calu cu capul, Lupu a bărbierit balonul şi mingea a ajuns la un adversar care a reluat imparabil. Al treilea a venit după o degajare a lui Mogoşanu la un adversar, care a scăpat singur şi… Trei greşeli, trei goluri. A fost un joc de luptă şi echipa lor a fost mai odihnită, pentru că ei nu au jucat, au câştigat la masa verde meciul trecut cu Podari”, a explicat Florin Şoavă.


„I-am pierdut pe Tănase şi pe Bălan pentru meciul cu Mioveni II, ambii fiind suspendați, Tereche a ieşit la pauză accidentat, cred că are un deget rupt, în timp ce Neacşu se plânge de o durere la un picior. Asta e situația, dar trebuie să ne refacem pentru jocul de vineri şi să-l câştigăm”, a mai spus tehnicianul lui CSO Filiași.Comenteaza acum

Alte stiri

19 mai 2017

Meci cu miză mare pentru handbalistele de la SCM

Vineri, la Ploiești, debutează turneul Final Four al Cupei României la handbal feminin. Competiția va fi deschisă de meciul dintre SCM Craiova și CSM Bistrița, programată de la ora 17.00 (DigiSport), iar de la ora 19.00, în cealaltă semifinală ...

Sumarul ediției de miercuri, 10 mai 2017

Top