10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Șoavă, după puncte în Vâlcea

Trupa lui Șoavă, după puncte în Vâlcea

Formația CSO Filiași nu a avut prea mult timp la dispoziție să-și savureze victoria cu FC Voluntari II că se pregătește să intre din nou în iarbă. Trupa lui Florin Șoavă întâlnește astăzi, de la ora 18.00, în deplasare, echipa vâlceană ACS Șirineasa, într-un duel contând pentru etapa a 27-a din Liga a III-a, seria 3, iar obiectivul este obținerea unui rezultat pozitiv.
„Este un dezavantaj pentru noi că s-au retras cei de la Podari, pentru că fiecare echipă pe care o întâlnim trebuia să joace cu ei înaintea noastră și astfel au mai mult timp de odihnă. Șirineasa este o echipă care va lupta până în ultima clipă datorită faptului că din Liga a II-a au picat deja patru formații și au șansa să rămână în Liga a III-a în continuare. Ne așteaptă un meci dificil, asta e clar, mai ales că jucăm pe terenul lor. Noi am depus un efort mare cu Voluntari II, dar trebuie să găsim din nou formula câștigătoare, pentru că obiectivul este să obținem toate cele trei puncte. Sper ca până la finalul sezonului să urcăm cât mai sus în clasament“, a declarat Florin Șoavă.
Confruntarea de pe stadionul „Comunal“ din Șirineasa va fi arbitrată de Marius Naidin (Pitești), ajutat la cele două linii de Mihai Marian Ionescu (Suseni) și Andrei Ciuciu (Pitești). Observatori au fost desemnați Andrei Simonis (București) și Sorin Sergiu Găman (Târgu Jiu).
Cealaltă reprezentantă a Doljului de la Liga a III-a, CS Universitatea II Craiova, va evolua mâine, de la ora 18.00, pe „Extensiv“, cu Flacăra Moreni.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS