24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Duriță: Trebuie să câștigăm cu Voluntari II

Marius Duriță: Trebuie să câștigăm cu Voluntari II

Formația CSO Filiași întâlnește vineri, de la ora 18.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, echipa secundă a clubului FC Voluntari, disputa contând pentru etapa a 26-a din Liga a III-a, seria 3. Mijlocașul Marius Duriță (foto), unul dintre tinerii de bază ai trupei antrenate de Florin Șoavă, a declarat că obiectivul pentru acest joc nu poate fi decât victoria, pentru că rezultatele din ultimul timp nu au permis un salt în clasament, iar locul ocupat nu reflectă valoarea lotului.
„Trebuie să câștigăm neapărat, nu trebuie să ne gândim la altceva în afara victoriei. O să fie un meci greu, pentru că întâlnim o echipă arțăgoasă, cu mulți jucători tineri de calitate, stă bine și în clasament. În plus, primesc ajutor și de la echipa mare cu câțiva jucători, dar noi trebuie să fim uniți și să încercăm să ne facem jocul nostru. Spun asta pentru că, trebuie să recunoaștem, au mai fost și meciuri în care nu am jucat ca o echipă și ne-am mai reproșat unul altuia câte ceva, iar asta a afectat rezultatele. Acum ne-am pregătit bine, singurul indisponibil este Bogdanovici și trebuie să intrăm în teren motivați și, bineînțeles, să obținem punctele, ca să urcăm în clasament, pentru că locul nostru este în față“, a declarat Marius Duriță, explicând și cartonașele numeroase încasate până acum, opt la număr: „Avertismentele le-am luat pe fondul jocului. Unele au fost încasate și în urma unor ieșiri nervoase, vociferări, dar promit să fiu mai atent în viitor. Să sperăm că mai și marchez, pentru că de fiecare dată intru în teren cu gândul de a înscrie și de a-mi ajuta echipa să câștige“.
Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) l-a desemnat „central“ pe Alexandru Bălan (Deva), asistenți fiind Ionel Caius Drulă (Severin) și Vasile Marius Duță (Avrig). Observatori vor fi Ioan Filip (Slatina) și Adrian Matei (Berceni).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS