12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Trupa lui Budescu, învinsă de FCSB

Fotbal / Trupa lui Budescu, învinsă de FCSB

Formația de jucători sub 19 ani a CS Universitatea Craiova a pierdut categoric astăzi, pe stadionul de la „Aripile”, cu scorul de 5-2, în fața echipei similare a grupării FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a de la Liga Elitelor U19. Echipa din Bănie nu mai pierduse din noiembrie 2016.

Oaspeții au deschis scorul prin Ardelean, care a şutat imparabil, sub transversală, de la 17 metri, după mai multe driblinguri reuşite pe partea dreaptă (’19, 0-1).

Alb-albaştrii au restabilit egalitatea cu un minut înainte de pauză, Cârlig i-a pasat de pe dreapta lui Remus Trancă, iar acesta a şutat fără speranțe pentru portar de la 14 metri (’44, 1-1).

FCSB a reuşit să revină pe tabelă după o neînțelegere a defensivei oltene, speculată de Laurențiu Ardelean (’48, 1-2).

Gruparea din Bănie a răspuns 13 minute mai târziu, portarul a boxat o minge în față, iar Robert Bogdan a reluat cu piciorul de la 12 metri (’61, 2-2). Oaspeții au solicitat fault la portar la această fază.

La doar trei minute s-a făcut 2-3, Ardelean reuşind să-l învingă şi pe nou intratul Cătălin Popescu, după câteva greşeli în lanț ale defensivei Craiovei (’64, 2-3).

FCSB a continuat să preseze şi a marcat din nou prin Neg, care a şutat din centrul careului mare după o pasă primită de pe stânga (’76, 2-4).

Rezultatul final l-a stabilit Ivaşcu, cu un şut la colțul scurt (90, 2-5).

Craiova U19: Nedeianu (’50, C. Popescu) – R. Stancu (’74, Şt. Pacionel), Chiriță, Dima (’55, L. Roman), Vânătoru – Băloi, R. Bogdan, Cârlig – Trancă, Chivu, Rodeanu. Antrenor: Bogdan Budescu.

FCSB U19: Dobre – Rădan (’63, Ivaşcu), Căpățână, Gavrilă, Marincuță, Mihai, Dinu, Pal, Mehedințu, Ardelean (’84, Vultur), Neg (’90, Iordache). Antrenor: Alin Dumitriu.

Cartonaș galben: R. Bogdan ’53.

Au arbitrat: Cristian Vieru – Bogdan Ștefan Vasile, Adrian Prodan; Andrei Lucian Ţiţii.

În etapa viitoare, penultima, CS Universitatea Craiova U17 va evolua în deplasare, împotriva Viitorului Constanța, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 10.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS