5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Marcel Popescu refuză ideea că jucătorii îl „sapă” pe Mulțescu

Fotbal / Marcel Popescu refuză ideea că jucătorii îl „sapă” pe Mulțescu

Președintele grupării CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a avut astăzi o intervenție în cadrul emisiunii Prosport Live, în care a punctat că nu este jucată calificarea în finala Cupei, că este deranjat de atitudinea de „semi-vacanță” a jucătorilor săi și a refuzat să ia în calcule că fotbaliștii l-ar „lucra” pe antrenorul Gigi Mulțescu.
„Eu ce am văzut aseară sunt nişte lucruri evidente. Sunt problemele noastre. Şi dacă câştigam aseară nu treceau… Calificarea se joacă. Sunt elemente de bucătărie internă. Refuz să mă gândesc la aşa ceva, pentru că astea sunt chestii de echipe mici, în care un vestiar schimbă antrenorul. Sunt cluburi care nu au personalitate. Mă contrariază faptul că sunt prestaţii contradictorii. Aceeaşi echipă joacă fantastic cu Dinamo în 10 oameni şi cu un arbitraj ostil, iar aseară… Este vorba de dăruire, de respect pentru suporteri… Sute, mii de oameni care au venit la meci, şi-au sacrificat timpul, banii şi energia pentru a susţine echipa. Nu ai dreptul să nu-i respecţi pe suporteri şi tricoul clubului! Dacă atitudinea asta de semi-vacanţă este pentru unii ceva normal, la CS Universitatea Craiova nu se acceptă aşa ceva. Nu am jucat cu o echipă adunată de pe stradă. Problema este alta: atitudinea jucătorilor după calificarea matematică în Europa. Nu avem dreptul să risipim puncte şi să jucăm aşa când avem şansa de a lua un trofeu pe care lumea îl aşteaptă la Craiova! […] Este un sentiment de automulţumire, un moment destul de ciudat pe care l-am mai văzut şi înaintea meciului cu Voluntari, pe fond de oboseală psihică mai mult decât fizică. Sunt multe experienţe, cu echipe care intră în criză, într-un punct mort şi mai greu ies de acolo. Echipele mari reuşesc să iasă uşor, dar cele mai mici, cu jucători fără experienţă ies mai greu… Sunt jucători şi grupuri care în momentul de faţă sunt cu un picior în vacanţă. Dacă nu se pot capacita, pentru că sezonul se poate termina pe 15 sau pe 17, iar vacanţa să înceapă pe 18 (n.r. iunie) sau se poate termina pe 27, iar vacanţa să înceapă pe 28 (n.r. în cazul în care ehipa joacă finala Cupei României). Dacă există cineva care pentru 10 zile de vacanţă periclitează şi nu respectă tricoul unui club… Ştim ce avem de făcut! Nu e în regulă ce se întâmplă, dar vă spun ceva: calificarea nu s-a jucat”, a declarat Marcel Popescu.
Întrebat dacă tehnicianul Gigi Mulţescu va fi pe bancă şi la începutul sezonului viitor, conducătorul clubului din Bănie nu s-a pronunțat: „Mai avem o lună, tragem linie şi adunăm. Sau scădem!”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS