10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportȘoavă atacă meciul de la Moreni cu probleme de efectiv

Șoavă atacă meciul de la Moreni cu probleme de efectiv

Neînvinsă de patru meciuri, CSO Filiași își dorește foarte mult să continue seria rezultatelor pozitive, însă misiunea nu va fi ușoară, pentru că în etapa de la sfârșitul săptămânii va evolua pe terenul celor de la Flacăra Moreni, ocupanta poziției a treia din Liga a III-a, seria 3. Mijlocașul Fabian Crușoveanu (foto roşu) știe că disputa va fi dificilă, și asta pentru că vor lipsi câteva piese importante. Șoavă nu va putea conta pe fundașul Ionuț Bogdanovici – accidentat, portarul Sorin Mogoșanu și mijlocașul Alex Duriță – ambii suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, și va fi nevoit să apeleze la fotbaliști foarte tineri.
„Să sperăm că nu vom pierde la Flacăra Moreni, spun asta pentru că ne vor lipsi trei jucători de bază: Bogdanovici, Duriță și Mogoșanu. Ne-am învățat cu ei în teren, sunt niște automatisme create, dar cei care îi vor înlocui trebuie să facă eforturi și să se ridice la același nivel. În poartă va intra Sorin Munteanu, un junior de 16 ani, debutant. La antrenamente se mișcă bine, a avut evoluții bune și în meciurile amicale și cu puțină încredere va face un meci bun, sunt sigur de asta. Noi suntem lângă el, i-am arătat-o la antrenamente, și îl vom încuraja. Am încredere în grupul nostru și cred că nu vom pierde“, a declarat Fabian Crușoveanu pentru GdS.

„Vom pregăti foarte bine acest joc“

Mijlocașul filieșenilor și-ar dori să se repete scorul înregistrat în tur, CSO impunându-se cu 1-0, gol Alex Fotescu din penalti, comentând totodată și evoluțiile oscilante din ultima perioadă, în care au consemnat multe remize.
„Avem un moral bun și vom pregăti foarte bine acest joc. În tur i-am învins cu 1-0 și ar fi extraordinar dacă am repeta isprava, pentru că o victorie ne-ar urca în clasament până aproape de podium. Cei de la Moreni au o echipă bună, o demonstrează și locul trei ocupat în clasament, dar avem șansa noastră și încercăm să profităm de ea“, a spus Fabian Cușoveanu.
„Avem multe egaluri în retur, în unele meciuri puteam să pierdem, iar în altele să câștigăm. A fost și neșansă, am ratat mult în anumite jocuri, în altele nu am avut evoluții atât de bune și putem spune că am câștigat un punct, deci trebuie să ne mulțumim cu ce am realizat și să aspirăm la mai bine. Vrem să terminăm în primele cinci echipe din serie, deși obiectivul trasat ar fi un loc în primele șapte“, a mai spus Crușoveanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS