10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Astra Giurgiu și ACS Poli Timișoara luptă astăzi în Cupa României. Update: campioana s-a impus categoric

Fotbal / Astra Giurgiu și ACS Poli Timișoara luptă astăzi în Cupa României. Update: campioana s-a impus categoric

Formațiile Astra Giurgiu și ACS Poli Timișoara se întâlnesc astăzi, de la ora 20.00 (Digi Sport), pe stadionul „Marin Anastasovici”, în prima manșă a semifinalelor Cupei României.
„Dacă nu trecem de Timişoara, trebuie să ne rupem carnetele cu tot respectul pentru jucătorii de acolo”, a declarat antrenorul giurgiuvenilor, Marius Şumudică.
„Mergem pe toate fronturile, tragem cât putem! Astra Giurgiu este campioana en titre și ar fi o minune dacă ne-am califica. Tot ce am realizat în Cupă până acum este o performanță”, a replicat tehnicianul bănățenilor, Ionuț Popa.
Partida va fi arbitrată de Adrian Comănescu (Vâlcea), ajutat de Alexandru Cerei (Cluj) și Adrian Popescu (Craiova), rezervă fiind Andrei Florin Chivulete (Bucureşti). Observatori au fost desemnați Liviu Ciubotariu (Galaţi) și Felix Grigore (Bucureşti).
În celălalt duel din semifinalele Cupei se întâlnesc CS Universitatea Craiova și FC Voluntari. Prima manșă are loc joi, de la ora 20.30, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin.
Partidele retur vor avea loc pe 17 mai.

Update: Astra Giurgiu s-a impus categoric, scor 4-1 (2-1), în fața echipei ACS Poli Timişoara, în manşa tur a semifinalei Cupei României. Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu (‘4 – penalti, ’52 – penalti), Săpunaru (’36) şi Ioniță (’76). Pentru bănățeni a înscris Popovici (‘9).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS