21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaștrii, slabi și de data aceasta

Fotbal / Alb-albaștrii, slabi și de data aceasta

Formația CS Universitatea Craiova nu a reușit să se „trezească“ nici în meciul cu Dinamo, disputat sâmbătă seară, pe stadionul „Municipal“ din Severin, contând pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii I. Elevii lui Gigi Mulțescu au reușit doar o remiză, scor 2-2, în fața „câinilor“, la capătul unui joc modest.
Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 14, prin Andrei Ivan, care a reluat cu capul o pasă peste portar a lui Alex Băluță. Imediat după gol, gruparea din Bănie a făcut pasul înapoi și a fost dominată copios de adversară, reușind să răspundă doar pe contraatac
„Câinii“ au restabilit egalitatea în minutul 56, când Romera a șutat imparabil, la vinclu, de la 16 metri, plonjonul lui Calancea fiind inutil.
Dinamo a intrat în avantaj în minutul 81, când Hanca a centrat de pe dreapta, Andrei Dumitraș a dat pe lângă minge, balonul a ajuns la Nistor, care a șutat la colțul lung de la circa 12 metri.
Rezultatul final l-a stabilit Hristo Zlatinski, bulgarul reluând de la șapte metri o centrare venită de pe dreapta de la Băluță, deviată de Dielna (90+2).

Craiova: Calancea – Dumitraș, Kelic, Barthe (86, Măzărache) – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo (71, Jazvic), Ivan, Băluță. Antrenor: Gigi Mulțescu.

Dinamo: Cerniauskas – Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip – Hanca (89, Maric), Nistor, Mahlangu, Palic (65, Busuladzic) – Rivaldinho, Nemec (83, Bawab). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonașe galbene: Kelic 49, Bancu 63, Zlatinski 89, 90+4 / Hanca 49, Cerniauskas 90+1, Romera 90+4.

Cartonașe roșii: Mateiu 88, Zlatinski 90+4.

Au arbitrat: Istvan Kovacs – Vladimir Urzică, Valentin Avram; Florin Ovidiu Mazilu.

Observatori: Cornel Sorescu, Constantin Stănescu.

CS Universitatea Craiova a rămas pe locul cinci, cu 28 de puncte, iar în etapa viitoare va juca în Ardeal, în compania echipei CFR Cluj, disputa fiind programată duminică, 30 aprilie, de la ora 20.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS