21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPodariul și Filiașiul s-au anihilat reciproc (foto, video)

Podariul și Filiașiul s-au anihilat reciproc (foto, video)

Podărenii (în alb) au fost mai periculoşi la fazele fixe (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Podărenii (în alb) au fost mai periculoşi la fazele fixe (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Derbiul Doljului din etapa a 22-a de la Liga a III-a, seria 3, ACS Podari – CSO Filiași, se anunța foarte „încins“, însă cele două combatante nu au dorit să riște prea mult în ofensivă și astfel a rezultat un joc tacticizat și cu doar două ocazii ceva mai serioase de fiecare parte. Podărenii ar fi putut înscrie la un șut al lui Dorin Preda (’5) și la o lovitură liberă executată în forță de Adrian Cârstea (’82), în timp ce oaspeții au replicat prin Duriță (’56), care a reluat puțin peste poartă dintr-o poziție excelentă, și Claudiu Bălan (’58), care nu l-a putut învinge pe Mecea din postură de unu la unu. În final a fost 0-0, iar rezultatul nu a deranjat pe nimeni.
ACS Podari: Mecea – Orban, Dina, Avram, Luică – Stancu (’80, Velica), Sârmon – Preda, Cârstea, Raicea (’89, Căle) – Geanimu (’80, G. Neacşu) Antrenor: Victor Naicu.
CSO Filiaşi: Mogoşanu – Borhot, Calu, Lupu, Neacşu – Bogdanovici – Borneci, Papa, Duriță (’84, Fruntelată) Cruşoveanu – Bălan (’90+1, Pârvuică). Antrenor: Florin Şoavă.
În urma acestui egal, ACS Podari ocupă locul 13, în timp ce CSO Filiași se regăsește pe nouă în clasament.
S-au împăcat cu remiza

Antrenorul podărenilor, Victor Naicu, consideră că elevii săi ar fi meritat victoria, felicitându-i totodată pentru efortul depus, deși sunt neplătiți de o bună perioadă.
„A fost o partidă disputată, plăcută. Consider că am avut ocazii mai clare și că meritam victoria. Știam că au un portar foarte bun și i-a salvat din nou astăzi (sâmbătă – n.r.), pentru că este numai meritul lui Mogoșanu pentru punctul care pe l-au scos aici. Ne-a lipsit puțină șansă ca să ne impunem. Nu știu dacă ei au avut vreo ocazie clară de a marca, chiar dacă în anumite momente au avut o posesie mai bună. Țin să felicit jucătorii mei pentru ultimele două săptămâni în care nu am pierdut și pentru caracterul de care au dat dovadă, pentru că nu sunt plătiți de trei luni și totuși aleargă și fac eforturi. Consider că merită o atenție mai mare din partea conducerii și sper ca sărbătorile să-i găsească și pe ei cu banii în buzunare. Le mulțumesc pentru faptul că astăzi s-au prezentat la joc“, a declarat tehnicianul gazdelor, completat de portarul Marian Mecea: „Noi ne-am dorit foarte mult să câștigăm, dar am susținut trei jocuri într-o săptămână și oboseala și-a spus cuvântul. Ne mulțumim și cu egalul, pentru că până la urmă păstrăm ascensiunea din ultimul timp, urcăm în clasament și e bine“.
Din tabăra oaspeților, antrenorul lui CSO Filiași, Florin Șoavă, a admis că e bun punctul obținut, la fel și căpitanul Bogdanovici.
„E bun și un punct, deși eu cred că puteam să obținem mai mult. În prima repriză, am avut vântul ca adversar, dar am reușit să controlăm jocul. În partea a doua, au echilibrat jocul, dar și noi am avut o ocazie foarte mare prin Bălan. În principiu, a fost un joc bun făcut de ambele echipe și e păcat că s-a terminat 0-0“, a spus Șoavă.
„Ținând cont că am jucat în deplasare și că am jucat trei meciuri într-o săptămână, eu zic că e un punct câștigat, chiar dacă am avut și ocazii mari și puteam să învingem. Mogoșanu ne-a salvat de două ori, dar până la urmă de asta e portar. Îi dau eu berea! Ne-au lipsit prospețimea și șansa“, a punctat Ionuț Bogdanovici.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS