16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoxana Nedelcu, o tenismană care promite

Roxana Nedelcu, o tenismană care promite

La Câmpulung Muscel s-a desfășurat recent Campionatul Național de tenis de masă rezervat juniorilor III (11-12 ani). La această competiție au participat șase sportivi de la CSS Craiova, iar Roxana Nedelcu
(foto) a urcat de două ori pe podium. Sportiva antrenată de Cătălin Georgescu (foto) a cucerit bronzul la simplu și la dublu feminin, iar la dublu mixt a fost în primele 8 echipe. „A fost destul de greu, dar am mers acolo hotărâtă să obțin o medalie. Am fost foarte fericită că am urcat pe podium de două ori. Mai luasem medalii, dar la diferite cupe“, a mărturisit sportiva, care nu a împlinit încă 12 ani.
La simplu, craioveanca a obținut patru victorii, iar în semifinală a fost învinsă de Ioana Băiașu, cu scorul de 3-1. La dublu feminin, Roxana a făcut pereche cu Alina Moca (Mediaș). Cele două sportive au obținut trei victorii, iar în semifinale au fost depășite de perechea Ester Demjen/ Beatrice Hilla, cu scorul de 3-1. „Roxana practica tenis de masă de cinci ani, iar această performanță este dovada seriozității, talentului și a efortului depus zilnic la antrenamente. Îmi doresc ca în viitor să obținem cel putin aceleași performanțe și să reprezentăm România la competițiile internaționale“, a declarat Cătălin Georgescu. Celelalte două sportive de la CSS care au participat la Campionatul Național sunt Maria Nedelcu, care a ajuns în primele opt echipe de pe tabloul eliminatoriu la dublu fete, unde a făcut echipă cu Ioana Băiașu (Buzău) și Clara Neațu. Ambele sunt pregătite de Cătălin Georgescu. La masculin, CSS Craiova a fost reprezentat de Mihai Nedelcu, Patrick Anghel și Alexandru Ilie. Cea mai bună performanță a obținut-o Mihai Nedelcu (profesor Liviu Nicoli), care a pierdut meciul pentru intrarea în primii opt în fața favoritului principal, Paul Szilaghi (Bistrița).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS