7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPucă și „Pantera“ Tănasie au în plan o nouă gală

Pucă și „Pantera“ Tănasie au în plan o nouă gală

Ionuţ Pucă i-a oferit o cupă lui Sorin „Pantera“ Tănasie
Ionuţ Pucă i-a oferit o cupă lui Sorin „Pantera“ Tănasie

Nici nu s-a încheiat bine gala de K1, MMA și box „Luptă în ring, nu în stradă!“, desfășurată la Centrul Multifuncțional din Craiova, că organizatorul Ionuț Pucă, de la clubul Power Gym, se gândește să organizeze altă competiție de acest gen. Asta după ce mulţi din cei prezenți la evenimentul desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute i-au transmis că le-a plăcut și mai vor astfel de gale. „Am fost contactat de foarte mulți oameni după gală, care mi-au zis că vor un alt eveniment. În toamnă sunt șanse mari să avem un eveniment de anvergură, cu Sorin «Pantera» Tănasie în prim-plan. Este un sportiv care are un titlu de campion mondial la juniori, unul de campion european la profesioniști, este un model, un nume în țară și în străinătate. Este susținut moral de oameni grei, de ce să nu îl susținem și noi, pentru că este al nostru?“, și-a motivat Ionuț Pucă dorința de a se implica într-un nou eveniment dedicat sporturilor de contact.

Vrea meci de retragere la Craiova

La rândul său, Sorin „Pantera“ Tănasie, care în gala de la Multifuncțional a primit o cupă de la organizatori, s-a arătat încântat de idee și ar dori să boxeze din nou în fața craiovenilor. Se gândește la un meci pentru o centură și care ar putea fi chiar meciul său de retragere. „La gala de săptămâna trecută am urcat în ring alături de Jeni Nicolau și am primit acea cupă. Am avut emoții, mi-au tremurat genunchii mai rău ca într-un meci. Cu o seară în urmă, boxasem la Chiajna, câștigasem meciul prin KO, dar nu am simțit așa bucurie ca la gala de la Craiova. Îmi doresc să boxez din nou în fața craiovenilor mei, într-o gală mare, poate pentru o centură, și, de ce nu, acela să fie meciul meu de retragere, în fața propriilor suporteri“, a spus sportivul de 36 de ani.
Ionuț Pucă s-a arătat plăcut surprins de cum au decurs lucrurile la gala de la Multifuncțional, o gală care a cuprins zeci de meciuri, care s-au desfășurat de la 11.00 dimineața până la miezul nopții. Gala a cuprins și momente artistice. „Nu știu unde s-a mai organizat o gală care să dureze atâtea ore sau să fie o artistă de comedie precum Jeni Nicolau într-un eveniment de K1. Și Reyna Vox a făcut un spectacol muzical pe cinste. Partenerii noștri, în frunte cu Claudia Grădinaru, au susținut din toate punctele de vedere acest eveniment. Antrenorii veniți din țară au avut un comportament exemplar față de alte dăți, când existau nemulțumiri, injurii. Le mulțumesc tuturor şi sportivilor pentru că au înțeles că nu a fost vorba doar despre bătaie, ci am vrut să fie ceva mai amplu, care a cuprins și un ajutor pentru copiii cu autism. Ne-am dorit un eveniment care nu s-a cerut a fi pretențios, dar care a ieșit mult peste așteptări“, a completat antrenorul manager de la clubul Power Gym Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS