22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeacșu și Mogoșanu au adus bucuria la CSO Filiași (foto, video)

Neacșu și Mogoșanu au adus bucuria la CSO Filiași (foto, video)

Mogoșanu a făcut „minuni“ în poarta Filiașiului în disputa cu Alexandria (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Mogoșanu a făcut „minuni“ în poarta Filiașiului în disputa cu Alexandria (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CSO Filiași a reușit o victorie muncită, la limită, scor 1-0, în partida disputată ieri, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, în compania echipei FCM Alexandria, contând pentru etapa a 21-a din Liga a III-a, seria 3. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 11, de Nicușor Neacșu, care a reluat de la zece metri în poarta goală, după o gafă a portarului și un assist al lui Daniel Calu. De remarcat evoluția portarului Sorin Mogoșanu, care a avu trei intervenții salvatoare în repriza secundă, când evoluția doljenilor a fost slabă.
CSO Filiaşi: Mogoşanu – Calu, Lupu, Neacşu (’87, Pârvuică), Cruşoveanu – Bogdanovici, Borneci (’80, Georgescu) – Borhot, Papa (’63, Tereche), Fruntelată (’57, Obeanu) – Bălan. Antrenor: Florin Şoavă.
FCM Alexandria: Olteanu – Sârbu, Paraschivoiu, Dragu, Radu, Mitran, Boşoteanu, David, Jenaru (’88, Barbălată), Popescu, Brânceanu. Antrenor: Romică Ciobanu.
Cartonaşe galbene: Papa ’34, Lupu ’54 / David ’48.
Au arbitrat: Liviu Bălăcescu – Ionel Caius Drulă, Ramona Doriana Udrea.
Observatori: Dan Alexandru Miholcea, Olivian Capră.

Șoavă, mulțumit de rezultat

Antrenorul formației CSO Filiași, Florin Șoavă, s-a declarat mulțumit pentru succesul obținut, dar a admis că jocul din repriza a doua a fost sub așteptări.

_DSC0024
„Ne așteptam la un meci greu, dar sunt foarte fericit pentru victoria aceasta, care e prima din retur. Până acum am făcut jocuri bune și am pierdut sau am făcut egal, cum a fost cazul meciului trecut, dar acum sunt fericit că am făcut un meci slab în repriza a doua, dar am reușit să câștigăm. Dacă Lupu, care a ratat singur cu portarul, făcea 2-0, eram mult mai liniștit. Problemele din lot își pun amprenta, ne-a lipsit Duriță, suntem puțini, dar cei care suntem trebuie să strângem rândurile și să mergem înainte. Inclusiv Neacșu a jucat cu probleme medicale, la fel și Lupu și îi felicit pentru cum au luptat. O să dau berea întregii echipe, chiar dacă mă așteptam să câștigăm la o diferență mai mare“, a declarat Șoavă, prefațând și viitoarea întâlnire, cu ACS Podari, programată sâmbătă, în deplasare, de la ora 17.00: „Sperăm să obținem o victorie și acolo, deși ne așteaptă un meci foarte greu. Podariul a arătat o creștere valorică în joc, au luat șapte puncte în ultimele trei meciuri. Pe ultimul, cu Craiova II, l-am și văzut, au un grup bun, le-a revenit și Preda, și cu siguranță ne va aștepta un meci dificil. Sperăm să facem o partidă bună și să câștigăm punct sau trei“.

„Ne-am făcut singuri meciul greu“

Portarul filieșenilor, Sorin Mogoșanu, se bucură că a reușit să păstreze poarta intactă și speră ca în meciul următor jocul echipei sale să fie schimbat în bine.

_DSC0054
„Nu ne așteptam să câștigăm atât de greu, dar, din păcate, jocul nostru a lăsat de dorit. Ne-am făcut singuri meciul greu, dar importante sunt cele trei puncte, e prima victorie în 2017, și sperăm ca de la meciul viitor să arătăm mult mai bine. Au fost două reprize total opuse. Cred că e vorba și de oboseală, pentru că am jucat din trei în trei zile și la acest nivel se resimte asta, pentru că nu sunt condiții foarte bune de refacere. Nu am fost lucizi, la mijlocul terenului nu ne-am ajutat cum trebuia, dar sperăm să arătăm altfel la meciul cu Podari, pentru că este dificil și sunt ambiții și orgolii mari și vrem să ieșim învingători. Mă bucur că am putut să-mi ajut echipa și asta îmi doresc la fiecare meci, să închid poarta și să nu iau gol, dar, din păcate, nu reușesc tot timpul“, a spus Mogoșanu.

„E bine că am reușit să luăm cele trei puncte“

Autorul golului care a făcut diferența, Nicușor Neacșu, a punctat că oboseala a fost cea care și-a pus amprenta pe jocul filieșenilor, dar speră ca la întâlnirea cu ACS Podari toat lumea să fie la capacitate maximă.

_DSC0034
„Prima repriză am controlat-o total, am avut multe ocazii, dar în cea de-a doua am pierdut mijlocul terenului, am picat și puțin fizic, pentru că s-a alergat foarte mult în meciul de la Steaua II, dar e bine că am reușit să luăm cele trei puncte. Era normal să-i impulsionez pe colegi în partea a doua, pentru că aveam mare nevoie de cele trei puncte, ca să rămânem acolo, în apropierea podiumului. Ne așteaptă un meci foarte greu la Podari, cu orgolii, și sper să ne revenim cât mai repede. Ei au o zi în plus pentru refacere față de noi, dar sper ca la ora jocului să fim 100% apți și să câștigăm“, a afirmat Nicușor Neacșu.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS