10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CS Universitatea Craiova, victorie neașteptată la FC Viitorul

Fotbal / CS Universitatea Craiova, victorie neașteptată la FC Viitorul

CS Universitatea Craiova a reușit astăzi o victorie nescontată, scor 1-0, în deplasare, în fața liderului Ligii I, FC Viitorul, în etapa a patra a play-off-ului. Gruparea din Bănie s-a descurcat foarte bine în apărare, în ciuda absențelor lui Popov, Barthe și Briceag, dar a suferit din plin în ofensivă. Alb-albaștrii au dat însă lovitura de grație pe un contraatac, după o combinație norocoasă între Mateiu și Markovici, mingea a revenit la primul, care l-a învins pe Râmniceanu cu un șut de la șapte metri (90+2).
FC Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Țâru, Boli, Cr. Ganea – Roșu (69, Chițu), Nedelcu, Casap – Purece (56, Vână), Țucudean (46, Fl. Coman), Morar. Antrenor: Gică Hagi.
CS Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Screciu, Bancu – Mateiu, Băluță, Zlatinski – Gustavo (46, Jazvic), Fajic (56, Markovic), Măzărache (62, Manea). Antrenor: Gigi Mulțescu.
Cartonașe galbene: Casap 30, Țâru 87 / Fajic 17, Dimitrov 90.
Au arbitrat: Adrian Comănescu – Sebastian Gheorghe, Valentin Avram; Lucian Rusandu.
Observatori: Cristian Nica, Romulus Chihaia.
CS Universitatea Craiova ocupă locul patru, cu 27 de puncte, iar în etapa viitoare va evolua împotriva celor de la FCSB, confruntarea fiind programată duminică, de la ora 20.30, pe stadionul „Municipal“ din Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS