14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Satelitul” a câştigat la pas cu Atletic Bradu

Fotbal / „Satelitul” a câştigat la pas cu Atletic Bradu

Formația secundă a CS Universitatea Craiova s-a impus clar, scor 4-2, în fața echipei Atletic Bradu, într-o partidă disputată vineri, pe stadionul „Extensiv”, contând pentru etapa a 20-a din Liga a III-a, seria 3.

Alb-albaştrii au deschis scorul rapid, prin Borța, care a şutat puternic de la 30 de metri direct sub transversală (‘3, 1-0).

Gruparea din Bănie şi-a majorat avantajul grație lui Măzărache, care a urmărit un balon şutat de Alex Popescu şi deviat de un adversar şi a reluat din centrul careului mare (’10, 2-0).

„Recitalul” a continuat, Buzan marcând cu o centrare înşelătoare la colțul lung, portarul argeşean fiind derutat şi de Hreniuc, care a trecut pe sub minge (’18, 3-0).

Oaspeții au redus din diferență în minutul 40, după o respingere greşită a lui Vlad şi speculată de Ruță (’40, 3-1).

„Satelitul” a refăcut avantajul de trei goluri grație lui Alex Popescu, care a reluat cu capul peste portar o centrare venită de pe dreapta (’79, 4-1).

În minutul 85, Andrei Vlad a apărat o lovitură de la unsprezece metri, dictată după un fault comis tot de el, şi executată de Ruță.

Rezultatul final l-a pecetluit Ion, în minutul 90+1, cu o reluare din interiorul careului (4-2).

CS Universitatea II Craiova: Vlad – Vlădoiu (’81, Trocan), Hodea, Hreniuc, Borța – Enache, Țoiu, Buzan (’90, Chivu) – Frăsineanu (’57, Gunie), Al. Popescu, Măzărache (’71, Tătulea). Antrenori: Corneliu Papură, Mugur Gușatu.

Atletic Bradu: Sporea – Păun (’31, Ciucă), Golban, Dumitrache, Din, Voinescu (’39, Jenaru), O. Popescu, Tameş (’66, Ceapă), Traşcă (’61, Marcu), Ruță, M. Ion. Antrenor: Iulian Tameş.

Cartonașe galbene: Borța, Hodea, Gunie, Buzan / O. Popescu, Jenaru.

Au arbitrat: Adrian Kiriță – Constantin Pantilimonescu, Octavian Ciorescu.

Observatori: Mihai Hârlab, Emanoil Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS