6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași a remizat la Steaua II

CSO Filiași a remizat la Steaua II

Formația CSO Filiași a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-2), partida disputată sâmbătă, pe stadionul „Metaloglobus“ din Capitală, în compania echipei secunde a Stelei, contând pentru etapa a 20-a din Liga a III-a, seria 3. Golurile doljenilor au fost marcate în repriza a doua, de Claudiu Bălan și Sorin Papa.
Antrenorul Florin Șoavă s-a declarat total nemulțumit de evoluția din prima repriză a elevilor săi, dar s-a bucurat că în partea secundă s-au schimbat în bine lucrurile.
„Am făcut o primă repriză catastrofală, cu greșeli individuale la toată lumea, de ziceai că suntem începători. Primul lor gol a fost după o pasă greșită, iar al doilea a venit din penalti, după un henț involuntar al lui Calu. A doua repriză am schimbat sistemul, am jucat cu trei în apărare, l-am scos pe Chircan și l-am băgat pe Fruntelată, a intrat foarte bine în joc, la fel și Papa, am câștigat și mijlocul terenului și am egalat cu două goluri frumoase. Puteam să și câștigăm, Calu a șutat în picioarele portarului în ultimele secvențe, deși avea și alte soluții. Repriza a doua a fost foarte bună și trebuie să ne mulțumim cu rezultatul final. O să analizăm, să vedem cauzele care au fost, pentru că este inadmisibil să joci așa în prima repriză“, a declarat Florin Șoavă.
Pentru CSO Filiași au evoluat următorii: Mogoșanu – Calu, Chircan (68, Fruntelată), Lupu, Tereche (15, Borhot) – Bogdanovici, Borneci (83, Obeanu) – Duriță, Stanca (46, Papa), Crușoveanu – Bălan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS