3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Danny Blind, demis după înfrângerea cu Bulgaria

Fotbal / Danny Blind, demis după înfrângerea cu Bulgaria

Federaţia Olandeză de Fotbal a anunţat demiterea selecţionerului Danny Blind (foto) de la conducerea primei reprezentative, după înfrângerea, scor 0-2, cu Bulgaria, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, informează Mediafax.
„Noi (federaţia – n.r.) avem mult respect pentru Danny şi serviciile aduse. Dar, din cauza rezultatelor negative şi a dificultăţii de a ne mai califica la CM 2018 ne vedem nevoiţi să ne despărţim”, a anunţat Federaţia Olandeză de Fotbal pe site-ul său oficial.
Blind a preluat naţionala Olandei de la Guss Hiddink în iulie 2015, însă fosta finalistă a Campionatului Mondial din 2010 nu a izbutit calificarea la turneul final al Campionatului European din 2016.
Selecţionerul a fost informat de demitere de către directorul Federaţiei Olandeze de Fotbal, Jean Paul Decossaux şi de directorul tehnic Hans van Breukelen.
Fred Grim, selecţionerul naţionalei de tineret a Olandei, va ocupa postul de interimar la meciul amical cu Italia, care se va disputa marţi, la Amsterdam.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS