12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Podărenii au dat cu Steaua II de pământ

Fotbal / Podărenii au dat cu Steaua II de pământ

ACS Podari şi-a reamintit gustul victoriei, după ce a reuşit să se impună sâmbătă, scor 1-0, pe teren propriu, în fața echipei secunde a grupării Steaua Bucureşti, duelul contând pentru etapa a 19-a din Liga a III-a, seria 3. Unicul gol al meciului a fost marcat de Alex Raicea, care a trecut frumos de Pleaşcă şi a şutat imparabil la colțul lung.
„În sfârşit, victorie. Mă aşteptam să fie un meci mai uşor pentru noi, dar nu a fost aşa pentru că au venit cu cinci jucători de la echipa mare: Pleaşcă, Tudorie, Denis Man, Enceanu şi încă unul. Au avut o echipă bună, cu multă calitate. Au ratat şi un penalti în prima repriză, după un fault al lui Luică, dar în repriza secundă am fost noi mai periculoşi, iar Raicea, care a jucat foarte bine, a marcat un gol frumos. A fost o victorie muncită şi îi felicit pe băieți pentru modul cum au luptat. E foarte frumos când o bați pe Steaua”, a declarat antrenorul podărenilor, Victor Naicu, pentru GdS.
ACS Podari a început cu următorul unsprezece: Mecea – Orban, Dina, Avram, Luică – Fieraru, Stancu, Dragomir, Raicea – Preda, Geanimu. Pe parcurs au mai intrat: Velica, Sârmon, Dumangiu, G. Neacşu.
În urma acestui succes, ACS Podari a urcat de pe penultimul loc, pe 13, iar în etapa viitoare va evolua pe terenul celor de la FCM Alexandria, confruntarea fiind progrsmată sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 17.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS