10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep joacă astăzi pimul meci la Miami Open

Simona Halep joacă astăzi pimul meci la Miami Open

Meciul Simonei Halep, ocupanta locului 5 în clasamentul WTA, cu Naomi Osaka (Japonia, 49 WTA), din turul secund al turneului de la Miami (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 6,993,450 de dolari, este programat astăzi, cu începere de la ora 17:00, ora României, scrie Mediafax.

Partida celei mai bine clasate jucătoare din România în ierarhia mondială va fi prima pe terenul central din cadrul complexului de la Miami, conform ordinii de joc prezentate de organizatorii turneului, fiind urmată de întâlnirea dintre Garbine Mugurza şi Christina McHale. Pentru Halep va fi primul meci la turneul american, sportiva de 25 de ani având primul tur liber.
Va fi a doua întâlnire directă dintre Simona Halep şi Naomi Osaka. Precedenta a avut loc în luna mai a anului 2016, în turul trei al turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, atunci când sportiva din Constanţa s-a impus în trei seturi, scor 4-6, 6-2, 6-3. În cazul în care va trece de Osaka, Halep se va duela pentru un loc în turul trei cu câştigătoarea partidei Ekaterina Makarova (Rusia, 35 WTA) – Anett Kontaveit (Estonia, 112 WTA).

Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în sferturile de finală ale turneului american, fiind învinsă de elveţianca Timea Bacsinszky, în trei seturi, cu 4-6, 6-3, 6-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS