14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii merg la Alexandria să se revanșeze

Alb-albaștrii merg la Alexandria să se revanșeze

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova întâlnește sâmbătă, de la ora 15.00, în deplasare, pe FCM Alexandria, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a din Liga a III-a, seria 3. Neînvins în acest retur de campionat, „satelitul“ și-a propus să continue panta ascendentă și totodată să răzbune înfrângerea suferită în turul campionatului, scor 0-1, în fața teleormănenilor.
„Ne așteaptă un meci greu, Alexandria are o echipă bună și asta s-a văzut și în meciul tur, când ne-au învins la Işalniţa. Avem de luat o revanșă în fața lor. În turul campionatului a fost altceva, nu eram prea legați ca joc, echipa fiind aproape toată nouă. Acum, în retur, am început cu o victorie, contra vâlcenilor de la CS Șirineasa, a urmat o remiză pe terenul Stelei, iar runda trecută ne-am impus din nou, cu CS Mioveni II, și ne-a crescut mult moralul. Suntem mai puternici acum și sper să demonstrăm asta și la Alexandria. O victorie ne-ar ajuta în clasament, un aspect pe care nu trebuie să-l neglijăm, pentru că valoarea lotului nostru nu se reflectă în poziția actuală. Ne pregătim foarte bine, abordăm fiecare joc la victorie și sperăm ca la sfârșitul campionatului să fie bine“, a declarat mijlocașul Lucian Buzan, pentru GdS.
Întrebat când crede că va face pasul la prima echipă, Buzan a punctat că așteaptă cu nerăbdare acel moment: „Muncesc mult la fiecare antrenament și de fiecare dată când intru pe teren îmi doresc să ajut echipa cât mai mult. Știu că totul depinde de mine și că va veni și ziua în care voi face pasul la echipa mare și, bineînțeles, sper să profit atunci de șansa oferită“.

Lotul va fi definitivat astăzi

În privința lotului pe care îl va deplasa CS Universitatea II Craiova la Alexandria, lucrurile sunt momentan neclare, mai ales că există și ceva probleme medicale.
„Vali Constantin este accidentat, are probleme cu un genunchi, urmează să facă și un RMN. Și la Burlacu sunt ceva probleme, dar ieri (miercuri – n.r.) s-a prezentat mult mai bine la antrenament și sunt șanse foarte mari să-l putem folosi la Alexandria. Ca lot, momentan nu putem să ne pronunțăm, pentru că nu știm ce jucători vom primi de la echipa mare. Dacă nu o să ne dea prea mulți de acolo, o să mergem cu mai mulți juniori“, a declarat antrenorul secund Mugur Gușatu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS