10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii i-au sărbătorit pe Beldeanu și Barthe

Alb-albaștrii i-au sărbătorit pe Beldeanu și Barthe

Jucătorii formației CS Universitatea Craiova, membrii staff-ului tehnic și președintele Marcel Popescu i-au sărbătorit ieri, înainte de antrenament, pe fostul mare fotbalist Aurică Beldeanu și pe fundașul Alex Barthe, fiecare având tortul său, dar o șampanie comună. Atât „Vulpea“, cât și fotbalistul francez sunt născuți pe 5 martie, dar cum în acea zi a fost programat meciul decisiv cu Gaz Metan Mediaș, alb-albaștrii au amânat momentul felicitărilor. Beldeanu a împlinit 66 de ani, iar Barthe – 31, însă ambii și-au pus dorința ca formația CS Universitatea să continue ascensiunea.
„Am făcut 66 de primăveri, vreau să fiu sănătos în continuare și vă doresc să fiți campionii țării. Stă în puterile voastre și vă doresc mult succes“, le-a transmis Aurică Beldeanu jucătorilor. „Debutăm la Astra, i-am mai bătut o dată și putem să repetăm isprava. Sunt optimist și spun că după primele două etape o să avem șase puncte. Titlul ne este la îndemână, dar contează și jocul rezultatelor, pentru că diferența de puncte nu este mare între echipe. Mi-aș dori ca jucătorii noștri să aibă în toate partidele din play-off aceeași abordare și dăruire, pentru că numai așa poți să faci performanță. Oricum, în cupele europene o să jucăm sigur. Echipă avem, dar ne mai trebuie întăriri, un vârf de careu, un mijlocaș și un fundaș central“, a mai spus Beldeanu.
„Vreau să mulțumesc tuturor colegilor mei și sper ca la sfârșitul sezonului să fie mult mai multe sticle cu șampanie, pentru că minimum vom fi în cupele europene“, a punctat Alex Barthe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS