16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii își umflă mușchii la Dinamo

Pandurii își umflă mușchii la Dinamo

Formația Pandurii Târgu Jiu nu a reușit să câștige nici un meci în 2017, dar antrenorul său, Flavius Stoican, își pune mari speranțe chiar în ultimul duel din campionatul regulat, contra fostei sale echipe, Dinamo, în confruntarea programată duminică, de la ora 20.30, la Severin.
„O să avem un adversar redutabil, dar suntem pregătiţi să facem un meci bun. Chiar dacă ei pleacă favoriţi, trebuie să ne ridicăm la un nivel bun şi să jucăm. Au fotbaliști de calitate, au determinare, atitudine şi dorinţă de victorie, iar noi vrem să fim la acelaşi nivel cu ei. Dacă vom reuşi o surpriză, pentru ei va fi un dezastru, pentru că nu vor obţine calificarea în play-off. Pentru noi va fi o bucurie mare dacă vom câştiga punct sau puncte. Este special pentru mine pentru că vreau să le ridic moralul băieţilor mei, iar un rezultat pozitiv ar fi foarte bun“, a declarat Flarius Stoican.
Tehnicianul gorjenilor are în continuare probleme de lot: Paul Batin este accidentat, Olivian Surugiu este incert, iar fraţii Erico și Elton Da Silva au în continuare probleme cu actele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS