21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Găzarii”, stimulați cu dublarea salariului în partida cu CS Universitatea Craiova

Fotbal / „Găzarii”, stimulați cu dublarea salariului în partida cu CS Universitatea Craiova

Jucătorii formației Gaz Metan Mediaș își pun mari speranțe în partida cu CS Universitatea Craiova, pentru că accederea în play-off-ul Ligii I ar însemna o mărire substanțială a salariului și asta pentru că oficialii clubului oferă o primă specială pentru cea mai mare performanță din istoria clubului: o clasare în primele șase echipe. Elevii lui Cristi Pustai, care nu câștigă mai mult de 3.000 de euro pe lună fiecare, ar urma să primească un stimulent de 50.000 de euro, impozabil, pentru întreaga echipă, și practic li se va dubla leafa dacă vor reuși să câștige partida de la Pitești, programată duminică, de la ora 20.30, contând pentru runda a 26-a, ultima din campionatul regulat al Ligii I.
„Sunt sume brute. Jucătorul se alege cu mult mai puţin şi raportat la contractele mici de la Mediaş, la o medie de 2500 – 3000 de euro, ar ajunge, practic, să câştige un salariu de 5000 pe lună. Noi nu avem primă de meci, avem primă de obiectiv, de fiecare loc. 50.000 este suma brută. După ce plătesc toate taxele poate să ajungă undeva la 30.000, care ar însemna 2500 pe lună, adăugat la salariile lor ar ajunge la un 4500 – 5000 de euro pe lună, ceea ce nu mi se pare mult pentru Liga I”, a afirmat președintele ardelenilor, Ioan Mărginean, pentru prosport.ro.

Eric: Vreau să scriu o nouă pagină de istorie

Vedeta formației ardelene, brazilianul Eric de Oliveira, a declarat că nu se va gândi la prime, când va intra pe teren, în meciul cu CS Universitatea Craiova și a prefațat întâlnirea din „Trivale” ca fiind una „pe viață și pe moarte”. „În ultima etapă se va decide viitorul nostru. Am arătat o schimbare, la meciul cu Steaua, am avut o mai mare dăruire şi sunt sigur că dacă jucăm la fel şi la Craiova, ne atingem obiectivul. Este cel mai important meci din sezon şi vom munci dublu ca şi până acum. Vom fi ori noi, ori ei în play-off. Cred că prima contează mai puţin. Pentru un club mic, cum e Gaz Metan, o echipă nou-promovată e important asta. Eu mă gândesc să mai scriu o pagină în istoria acestui club. Asta contează mai mult decât banii”, a spus Eric de Oliveira.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS