11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNimic nou pentru Pandurii

Nimic nou pentru Pandurii

Formația Pandurii Târgu Jiu a pierdut, scor 1-3, partida susținută ieri în deplasare în compania echipei FC Botoșani, în etapa a 25-a, penultima din campionatul regulat al Ligii I.
Moldovenii au deschis scorul prin Mihai Roman, care a reluat cu capul o centrare de pe stânga, de la Laurențiu Buș (‘11, 1-0).
Gorjenii au replicat nouă minute mai târziu, când Hlistei i-a pasat pe culoar lui Negruț, iar acesta a șutat pe lângă Cobrea, ieșit în întâmpinare (‘20, 1-1).
Botoșenenii au reintrat în avantaj după pauză, când Kuku l-a învins pe Daniel Popescu cu un șut de la zece metri (‘64, 2-1).
Gazdele și-au majorat avantajul de pe tabelă cu zece minute înainte de final, Kuku i-a pasat lui Golofca, iar acesta a șutat la vinclu de la nouă metri (’80, 3-1).
FC Botoșani: Cobrea – Patache (‘46, Golofca), Tincu, Miron, Popovici – Cârstocea (‘75, Vașvari), Cucu – Roman, Bordeianu (‘46, Morunțan), Buș – Kuku. Antrenor: Leo Grozavu.
Pandurii: D. Popescu – Samson, Ene, Ilie, Bușu – Zaina – Firțulescu (‘46, Trifu), Ket (’78, Pârcălabu), Stana (‘58, Batin), Hlistei – Negruț. Antrenor: Flavius Stoican.
Cartonașe galbene: Trifu, Ene.
Au arbitrat: Andrei Chivulete – Florin Păunescu, Adrian Popescu; Eduard Ioniță.
Observatori: Costin Ioan Toma, Cătălin Popa.
În runda următoare, Pandurii Târgu Jiu, care ocupă locul 12, va primi vizita lui Dinamo București.

Flavius Stoican: Învăţăm din fiecare meci

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Flavius Stoican, l-a lăudat pe atacantul Sergiu Negruţ pentru reușita sa și a recunoscut că moralul elevilor săi este la pământ după acest nou insucces.
„Am avut situaţii de gol, dar spre final ei au avut mai multe. La 1-1 am avut ocazie clară prin Trifu. Am întâlnit o echipă bună. Moralul nostru era la pământ. Învăţăm din fiecare meci. Negruţ are execuţii frumoase, face diferenţa în multe momente. Cu Dinamo e un meci important pentru ambele echipe. Îmi doresc să avem o determinare, o atitudine bună, să avem încredere şi să producem surpriza“, a declarat Flavius Stoican, la Dolce Sport.
La rândul său, mijlocaşul Daniel Stana a declarat că înfrângerea a venit din cauza greşelilor din finalul jocului: „Ştiam că ne aşteaptă un meci greu. La 1-1 am avut câteva ocazii bune. Dacă am fi înscris atunci, poate alta era soarta meciului. Am făcut o primă repriză bună, am marcat. Nu ne putem explica ce s-a întâmplat în repriza a doua. S-a văzut că fotbalul te pedepseşte dacă nu-l tratezi cum trebuie. Urmează un meci cu Dinamo şi sperăm să luăm puncte. Noi vom trata tot jocul cu toată seriozitatea. Trebuie să ne pregătim cât mai bine. Urmează play-out-ul şi vom vedea atunci ce va fi. Nu mă tem de retrogradare. Cred că putem creşte în joc şi să nu avem probleme la final“, a declarat Daniel Stana.
Şi Sergiu Negruţ a precizat că jocul s-a pierdut din cauza căderii din repriza a doua: „Pe final, am făcut nişte greşeli mari şi Botoşaniul ne-a pedepsit. Am jucat aproape tot meciul de la egal la egal. Pentru Dinamo este un meci capital. Pentru noi nu este presiune, dar vrem să facem un meci bun şi să luăm punct sau puncte. Nu-mi fac griji legate de retrogradare. Mai sunt multe meciuri în play-off şi cred că nu vom avea probleme“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS