8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Pandurul Yasin Hamed, convocat la România U18

Fotbal / Pandurul Yasin Hamed, convocat la România U18

Jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Yasin Hamed (17 ani), a fost convocat la echipa naţională de juniori Under 18 ani a României în vederea participării la un turneu internaţional care va avea loc săptămâna viitoare în Italia, în localitatea Fiuggi, situată la aproximativ 100 km de Roma. Turneul la care va lua parte naţionala României U18 este numit „Roma Caput Mundi!“, iar tricolorii vor întâlni formațiile similare ale Țării Galilor (27 februarie) și Greciei (28 februarie), dar și o echipă de club, CR Lazio (2 martie).
„Sincer să fiu, nu mă așteptam deloc. Am primit vestea brusc şi sunt foarte fericit. Aş vrea să mai adaug că pentru mine este un plus în carieră această convocare la echipa naţională, dar este foarte important şi cum mă prezint la echipa de club. O să dau tot ce am mai bun la acest turneu din Italia şi cred că o să am aceleași şanse cu restul coechipierilor mei. Sper să câştigăm cât mai multe meciuri“, a declarat juniorul gorjenilor, pentru site-ul oficial.
Născut în România, la Salonta, Yasin Hamed are şi naţionalitate sudaneză, după tatăl său. Primii paşi în fotbal i-a făcut la Salonta și a promovat în Liga I la doar 16 ani, la ASA Târgu Mureş. Până acum a evoluat în cinci jocuri în prima ligă.
Reunirea lotului naţionalei Under 18 ani a României este programată sâmbătă, la ora 13.00, la Centrul de Fotbal de la Buftea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS