10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii, corectați de Dorel Stoica și colegii lui

Filieșenii, corectați de Dorel Stoica și colegii lui

Formația antrenată de Florin Șoavă, CSO Filiaşi, a pierdut cu 3-2 amicalul disputat sâmbătă, pe stadionul „Chimia“ din Işalnița, în fața divizionarei D Tractorul Cetate. Golurile învingătorilor au fost reușite de Sârbu, Mangu și Jilcu, în timp ce filieșenii au replicat prin Nicuşor Neacşu (penalti) și Cosmin Fruntelată. „A fost un teren greu și cum noi veneam după o săptămână dificilă, am fost în regim de semicantonament, ne-am exprimat mai greu. Cu siguranță, la startul returului o să fim în cea mai bună formă. Este o concurență bună la echipă, inclusiv la noi, la juniori, dar asta ne ajută să ne descurcăm cât mai bine la antrenamente, la jocuri. Ne așteptăm fiecare rândul și atunci când se apelează la noi trebuie să profităm de șansa oferită. Returul va fi greu, în seria noastră sunt echipe foarte bune, dar și noi am demonstrat că suntem o echipă bună și cred că putem să terminăm sezonul pe podium“, a declarat mijlocașul filieșenilor, Sorin Papa. „A fost și un teren destul de greu, poate și de aceea rezultatul nu ne-a fost favorabil. Suntem destul de obosiți, pentru că am avut o perioadă destul de grea, cu acumulări. Va fi un retur foarte greu și sper să obținem rezultate chiar mai bune decât în tur. Personal îmi doresc să joc cât mai mult și să progresez, și la un moment dat să fac pasul într-un eșalon superior“, a punctat Vlad Georgescu.
Filiaşi: Mogoşanu – Ciocârlă, Bogdanovici, Tereche, Neacşu – Georgescu, Borhot, Duriță, Cruşoveanu – Stanca, Bălan. Au mai intrat: Munteanu, Papa, Fruntelată. Antrenor: Florin Şoavă.
Cetate: Sălceanu – Dragomirescu, Ilie, A. Dicu, Cârstea – Sârbu, D. Stoica, Tobă, Vasilică – Jilcu, Mangu. Au mai intrat: Sodoleanu, Guțoi, Amza, Ghiță. Antrenor: Cristi Vasilică. CSO Filiași a susținut până acum nouă jocuri amicale, înregistrând șase victorii, 5-0 cu CSJ Știința U Craiova U19, 4-2 cu CS Universitatea Craiova U19, 9-0 cu Dunărea Calafat, 5-2 cu Progresul Segarcea, 2-1 cu LPS Slatina U19, 2-0 cu Pandurii Târgu Jiu, și trei înfrângeri, 1-3 cu Academia „Gică Popescu“ U19, 1-2 cu Flacăra Horezu, 2-3 cu Tractorul Cetate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS