6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaştrii au dezamăgit în derbiul cu Steaua

Fotbal / Alb-albaştrii au dezamăgit în derbiul cu Steaua

CS Universitatea Craiova a pierdut, scor 1-2, partida disputată sâmbătă seară, pe stadionul „Municipal” din Severin, în compania echipei Steaua Bucureşti, contând pentru etapa a 24-a din Liga I. La acest joc a asistat şi selecționerul României, germanul Christoph Daum.

Alb-albaştrii au avut ocazia să deschidă scorul în minutul 10, când Andrei Ivan a fost faultat de Tamaş în careu, însă Zlatinski a şutat slab, telefonat, de la punctul cu var şi Niță s-a remarcat.

Cei care au produs prima modificare a tabelei au fost oaspeții, Pintilii reuşind să-l învingă pe Calancea cu un voleu de la 22 de metri (’23, 0-1).

Zlatinski s-a revanşat în minutul 33, când a transformat cu precizie o a doua lovitură de pedeapsă dictată prompt de Hațegan, de data asta la un fault al lui Tamaş asupra lui Bancu (’33, 1-1).

Steaua a amuțit „Municipalul” pentru a doua oară în minutul 79, când Enache a reuşit să-l învingă pe Calancea de la opt metri (’79, 1-2).

CS Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Acka, Briceag – Popov (’90, Petre), Zlatinski, Băluță (’76, Fajic) – Rocha, Ivan, Bancu. Antrenor: Gigi Mulțescu.

Steaua: Niță – Bălaşa (’46, Enache), Tamaş, Moke, Momcilovic – Pintilii (’74, Munir) Ov. Popescu – Jakolis, Achim (’63, Fl. Tănase) De Amorim – Alibec. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Tamaş, Ov. Popescu / Popov, Kelic, Dimitrov.

Au arbitrat: Ovidiu Hațegan – Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe.

În urma acestui rezultat CS Universitatea Craiova a rămas pe locul trei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS